Személyi Védőfelszerelések

Védje legértékesebb erőforrásait személyi védőfelszerelésekkel

A veszélyes munkavégzés általában magas fokú bizonytalansággal jár.

A fontos, de egyben veszélyes terülteken dolgozó elkötelezett szakemberek – a konfliktusövezetekben állomásozó katonáktól és az életmentő hivatásos tűzoltóktól kezdve az illékony vegyi anyagokkal vagy kockázatot jelentő hőmérsékleten, lángok közelében dolgozó ipari munkásokig – mind a DuPont innovatív személyi védőfelszereléseiben bíznak.

A világ gyorsan változik. Ahogy egyre több nemzet iparosodik, egyre nagyobb az igény a személyi védőfelszerelések iránt. A katasztrófaelhárítóktól a rendőrökön át a labortechnikusokig vagy a termelési, építkezési és karbantartási területek legveszélyesebb pozícióiban dolgozó munkásokig a DuPont mindenkinek tudományos alapokra épülő, az adott igényeknek megfelelő védelmet biztosít.

Tudjuk, hogy a piszkos munkát végzők sem sebezhetetlenek, ezért olyan megoldásokra törekszünk, amelyek a lehető legnagyobb biztonságban tartják őket a munkavégzés során felmerülő veszélyektől. Személyi védőfelszerelési (PPE) megoldásaink között az iparág legmegbízhatóbbnak tartott márkái szerepelnek: A vágással, kopással és becsapódással szemben védő DuPont™ Kevlar® szál, a hő, láng és áramütés elleni védelmet nyújtó Nomex® szál, valamint a vegyi, biológiai veszélyek és részecskék elleni védelemben használható DuPont™ Tyvek® és DuPont™ Tychem® termékek.

Az iparágakkal és a hatóságokkal együttműködve a legkorszerűbb személyi védőfelszerelési megoldásokat tudjuk megtervezni és kínálni azoknak a szakembereknek, akik a folyamatos segítségnyújtásnak vagy a világ fejlődésének, megváltoztatásának szentelték életüket.

HÍREK

INFORMÁCIÓK ÉS ÖTLETEK