Adatvédelmi nyilatkozat

Verzió dátuma: 2019. június 1.

Az DuPont de Nemours, Inc. és társvállalkozásai („DuPont”) fontosnak tartják az adatvédelmi kérdéseket, és szeretnék, ha Ön is megismerné, hogy hogyan gyűjtjük, használjuk és továbbítjuk az információkat. A DuPont globális adatvédelmi szabályzata és a jelen adatvédelmi nyilatkozat együttesen ismerteti a DuPont által a DuPont tulajdonában és ellenőrzése alatt álló, az adatvédelmi nyilatkozatot is tároló webhelyen és mobilalkalmazáson (a továbbiakban: „Webhely” és „Alkalmazás”) keresztül és offline módon begyűjtött adatokkal kapcsolatban használt gyakorlatokat a tájékoztatásra vonatkozó jogi kötelezettségeknek megfelelően. Amennyiben személyes adatokat ad át a DuPont vállalatnak, Ön elfogadja az ebben az adatvédelmi nyilatkozatban szereplő feltételeket.

Ha Ön a Webhelyen keresztül állásra jelentkezik, az Ön által a Career Center (Karrierközpont) oldalon megadott személyes adatok DuPont általi használatára a DuPont-jelentkezők adatvédelmi nyilatkozata vonatkozik.

SZEMÉLYES ADATOK

A DuPont által gyűjtött személyes adatok

A „személyes adat” olyan információ, amely Önt személyként azonosítja, vagy azonosítható személyként kapcsolódik Önhöz.

A személyes adatok közé tartoznak a következők:

 • név
 • postacím (számlázási és szállítási cím is)
 • telefon- vagy faxszám
 • e-mail-cím
 • hitel- és betéti kártya száma
 • szállító vagy ügyfél adóazonosító száma
 • nemzeti személyazonosító okmány száma, például társadalombiztosítási szám;
 • vállalat által kiadott azonosítószám
 • születési dátum
 • hiteligénylési pénzügyi információk
 • banki adatok, például számla- és fiókszámok
 • jelszavak és emlékeztető kérdések/válaszok
 • korábbi vásárlások adatai

A DuPont személyes adatokat gyűjt, amikor Ön részt vesz különféle általunk biztosított lehetőségekben, például:

 • termék vagy szolgáltatás megrendelése, hiteligénylés vagy kérés elküldése
 • megvásárolt termék regisztrációja
 • garanciajegy beküldése
 • regisztráció feliratkozásokra, technológiai fórumokra vagy egyéb tájékoztatásra a Webhelyen vagy az Alkalmazáson keresztül;
 • részvétel versenyben, promócióban, nyereményjátékban, felmérésben vagy egyéb promócióban
 • részvétel blogban vagy fórumon
 • piackutatás, találkozás szakmai vásáron vagy más eseményen

A személyes adatokat abból a célból kell gyűjtenünk, hogy tudjuk Önnek biztosítani a kért szolgáltatásokat és termékeket. Ha Ön nem adja meg a kért adatokat, akkor esetleg nem tudjuk Önnek biztosítani a szolgáltatásokat. Ha Ön a szolgáltatásokhoz kapcsolódóan velünk vagy szolgáltatóinkkal másokra vonatkozó személyes adatokat közöl, Ön kijelenti, hogy jogosult a közlésre és hogy számunkra engedélyezze az adatoknak a jelen adatvédelmi nyilatkozattal összhangban történő felhasználását.

Az Önre vonatkozóan gyűjtött személyes adatokat egyesíthetjük az Ön által a DuPont számára más forrásokon – például termékregisztráción, érdeklődéseken vagy marketingeseményeken – keresztül megadott személyes adatokkal. Az egyesített személyes adatokat a jelen adatvédelmi nyilatkozattal összhangban használjuk fel mindaddig, amíg azok egyesített formában vannak.

Hogyan használjuk fel a személyes adatokat?

Mi és szolgáltatóink a személyes adatokat saját üzleti céljainkra használjuk fel, többek között a következőkre:

 • Az Ön vásárlásainak teljesítése és válaszadás az Ön kéréseire és információkéréseire.

o    Az Ön fizetési műveleteinek feldolgozása, megrendeléseinek kiszállítása az Ön számára, kommunikáció Önnel a vásárlásáról, valamint kapcsolódó ügyfélszolgálati tevékenység biztosítása az Ön számára.

o    Fontos tájékoztatás küldése Önnek a Webhellyel vagy az Alkalmazással, a DuPont feltételeinek és szabályzatainak változásával és/vagy egyéb adminisztratív információkkal kapcsolatban.

o    A kommunikáció és interakció lehetővé tétele másokkal az Ön számára a Webhelyen vagy az Alkalmazáson keresztül (például blogon, üzenőfórumon, üzenetküldési funkción, chat funkción vagy egyéb közösségi médián keresztül). Az ilyen funkciók használatával Ön kinyilvánítja a DuPont számára, hogy Ön jogosult a ismerősének nevét, e-mail-címét és közösségimédia-fiókjának információit használni és a DuPont számára megadni.

Ilyen tevékenységekkel az Önnel létrejött szerződéses kapcsolatunk kezelése és/vagy jogi kötelezettség teljesítése céljából foglalkozunk.

 • Figyelmeztető e-mailek, SMS-ek és egyéb írásbeli vagy elektronikus közlések küldése Önnek.

Ilyen tevékenységekkel az Önnel létrejött szerződéses kapcsolatunk kezelése és/vagy jogi kötelezettség teljesítése céljából foglalkozunk.

 • Az Ön használati élményének személyre szabása Önhöz igazított termékek és ajánlatok megjelenítésével.

o    Az Ön jobb megértése és az Önnel folytatott interakcióink személyre szabása céljából.

o    Olyan marketing jellegű tájékoztatók küldése, amelyek véleményünk szerint érdekesek lehetnek az Ön számára, ideértve a szakmai kiállításokra vonatkozó tájékoztatást is.

Ilyen tevékenységgel az Ön hozzájárulásával vagy jogos érdekünk esetén foglalkozunk.

 • A versenyekre, technológiai fórumokra és más tevékenységekre történő feliratkozás lehetővé tétele az Ön számára.

o    A nyereményjátékokban, versenyekben és hasonló promóciókban való részvétel lehetővé tétele az Ön számára és az ilyen tevékenységek adminisztrációja. Egyes ilyen tevékenységekhez további szabályok tartozhatnak, amelyekben további tájékoztatás szerepelhet arról, hogyan használjuk fel és közöljük az Ön személyes adatait, ezért azt javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el ezeket a szabályokat.

o    A technológiai fórumokra és a DuPont vállalattal egyéb eseményekre való regisztráció és részvétel lehetővé tétele az Ön számára.

A személyes adatokat ilyen módon az Önnel létrejött szerződéses kapcsolatunk kezelésére vagy az Ön hozzájárulásával használjuk fel.

 • A DuPont üzleti céljainak elérése.

o    Adatelemzés, auditok, kutatás és új termékek fejlesztése, a DuPont webhelyének és szolgáltatásainak továbbfejlesztése, marketingesemények kidolgozása és használati trendek azonosítása.

Ilyen tevékenységekkel az Önnel létrejött szerződéses kapcsolatunk kezelése, jogi kötelezettség teljesítése, a marketingtevékenységek eredményességének megítélése céljából foglalkozunk, és/vagy mert jogos érdekünk fűződik hozzájuk.

Személyes adatokat emellett felhasználhatunk megítélésünk szerint szükséges vagy megfelelő módon a következő célokra: (a) az alkalmazandó  jogszabályoknak, köztük az Ön lakhelyét jelentő országon kívüli jogszabályoknak való megfelelés; (b) jogi eljárás követelményeinek való megfelelés; (c) reagálás az állami és kormányzati hatóságok kérése, beleértve azokat is, amelyek az Ön lakhelyét jelentő országon kívül találhatók; (d) a DuPont feltételeinek és kikötéseinek betartatása; (e) a DuPont működésének védelme; (f) a DuPont jogainak, adat- és személybiztonságának vagy tulajdonának védelme, az Ön vagy mások jogainak, adat- és személybiztonságának vagy tulajdonának védelme; valamint (g) lehetőség teremtése a DuPont számára a rendelkezésre álló jogorvoslatok igénybe vételére vagy a számunkra felmerülő károk mérséklésére.

Hogyan történik személyes adatok közlése?

Az Ön személyes adatainak közlése a következő körülmények esetén fordulhat elő:

Az DuPont de Nemours, Inc. és a helyi kapcsolt vállalat, amellyel interakciót folytat, egyenként felelős a közösen használt személyes adatok kezeléséért.

 • A DuPont harmadik fél szolgáltatói számára.

Az ilyen harmadik felek olyan szolgáltatásokat nyújtanak, mint például webhely-üzemeltetés, adatelemzés, fizetésfeldolgozás, rendelésteljesítés, termékdisztribúció, infrastruktúra biztosítása, informatikai szolgáltatások, ügyfélszolgálat, e-mail-kézbesítési szolgáltatások, hitelkártya-feldolgozás, auditszolgáltatások és más hasonló szolgáltatások, amelyek szolgáltatások nyújtását teszik lehetővé számukra.

 • Harmadik felek – például ügynökök, kiskereskedők és disztribútorok – számára, akik a DuPont-termékek és -szolgáltatások értékesítését és forgalmazást segítik, és ennek marketingjellegű kommunikáció is része lehet az Ön választásának megfelelően.
 • Nyereményjátékok, versenyek és hasonló promóciók harmadik fél támogatóinak.
 • Olyan harmadik félnek, amely hitelt kínálhat Önnek a DuPont kínálatában szereplő termékek vagy szolgáltatások megvásárlásához.
 • Az Ön azonosítására bárki felé, akinek Ön a Webhelyen keresztül üzeneteket küld.
 • Harmadik félnek a DuPont üzleti tevékenysége, eszközei vagy részvényei egészben vagy részben történő bármely átszervezése, egyesülése, eladása, közös vállalkozása, engedményezése, átadása vagy egyéb átruházása esetén, beleértve a csőd- vagy hasonló eljárással való összefüggésben történő közlést is.
 • Harmadik feleknek licenceléssel, közös fejlesztéssel vagy hasonló struktúrákkal összefüggésben.
 • Az Ön részéről, amikor a DuPont olyan Webhelyén vagy Alkalmazásában használ funkciókat, amelyek interakciót tesznek lehetővé a DuPont vállalattal és másokkal (például blogon, üzenőfórumon, üzenetküldési funkción, chat funkción vagy egyéb közösségi médián keresztül).  

Az ilyen funkciók használatakor tudatában kell lennie annak, hogy bármely elküldött információ – így a neve, tartózkodási helye és e-mail-címe – esetleg nyilvánosan elérhető lehet mások számára. Az ilyen funkciókon keresztül az Ön döntése alapján elküldött információkért nem vállalunk felelősséget, és határozottan javasoljuk Önnek, hogy különleges személyes adatokat (például egészségügyi információkat vagy hitelkártyaadatokat) ne közöljön az ilyen funkciókon keresztül. Ha Ön használja az ilyen funkciókat, személyes adatai megmaradhatnak a Webhelyen vagy az Alkalmazásban akár azt követően is, hogy felhagyott a Webhely vagy Alkalmazás használatával.

Személyes adatokat emellett közölhetünk megítélésünk szerint szükséges vagy megfelelő módon a következő esetekben: (a) az alkalmazandó jogszabályoknak, köztük az Ön lakhelyét jelentő országon kívüli jogszabályoknak való megfelelés; (b) jogi eljárás követelményeinek való megfelelés; (c) reagálás az állami és kormányzati hatóságok kérése, beleértve azokat is, amelyek az Ön lakhelyét jelentő országon kívül találhatók; (d) a DuPont feltételeinek és kikötéseinek betartatása; (e) a DuPont működésének védelme; (f) a DuPont jogainak, adat- és személybiztonságának vagy tulajdonának védelme, az Ön vagy mások jogainak, adat- és személybiztonságának vagy tulajdonának védelme; valamint (g) lehetőség teremtése a DuPont számára a rendelkezésre álló jogorvoslatok igénybe vételére vagy a számunkra felmerülő károk mérséklésére.

EGYÉB ADATOK

Az általunk gyűjtött egyéb adatok

„Egyéb adatnak” nevezzük azokat az információk, amelyek alapján nem állapítható meg az érintett fél személyazonossága, vagy nem kapcsolódik hozzá azonosítható személyként.

Ilyen egyéb adatok például a következők:

 • böngészőadatok
 • cookie-k, képpontcímkék és más technológiai megoldások által gyűjtött információk
 • Ön által megadott demográfiai vagy más típusú adatok
 • összesített információk
 • fizikai tartózkodási hely

Hogyan gyűjtünk egyéb adatokat?

A DuPont és a DuPont harmadik félnek számító szolgáltatói számos különböző módon gyűjthetnek egyéb adatokat. Ezek például a következők:

 • Az Ön böngészőjén vagy eszközén keresztül.

Bizonyos adatokat a legtöbb böngésző és eszköz gyűjt, ilyen például a közeghozzáférés-vezérlő (MAC) címe, a számítógép típusa, a képernyőfelbontás, az operációs rendszer verziója, az eszköz gyártója és készüléktípusa, valamint a böngésző típusa és verziója.

 • Alkalmazás Ön általi használatán keresztül.

Amikor Ön letölt és használ egy alkalmazást, mi és szolgáltatóink az Ön eszközének száma alapján követhetjük és gyűjthetjük az Alkalmazás használati adatait, köztük az Ön tartózkodási helyét, a dátumot és időpontot, amikor az Ön készülékén található Alkalmazás hozzáfér kiszolgálóinkhoz, valamint hogy milyen információk és fájlok letöltése történt az Alkalmazásban.

·         Egy Alkalmazás, kapcsolódó eszköz vagy jármű (a vezető nélküli légi járműveket is beleértve) Ön általi használatán keresztül.

Az Ön eszközének fizikai helyét, valamint a kapcsolódó dátumot és időpontot gyűjtik műholdak, mobilhálózati tornyok, WiFi-jelek vagy más technológiák. Az Ön eszközének fizikai helyét felhasználhatjuk arra, hogy személyre szabott, helyalapú szolgáltatásokat és tartalmakat nyújtsunk Önnek. Bizonyos körülmények esetén előfordulhat, hogy Önnek lehetősége van az ilyen használatot és/vagy az eszköz helyének megosztását engedélyezni vagy elutasítani, de ebben az esetben mi és/vagy partnereink esetleg nem tudjuk biztosítani az Ön számára a megfelelő személyre szabott szolgáltatásokat és tartalmakat.

Adatok gyűjtése történhet az Ön mezőgazdasági tevékenységéről, korlátozás nélkül ideértve a helyszínspecifikus adatokat, például a GPS-koordinátákat, a talajtípust, a hozamot, a használt termékeket, az agronómiai megfigyeléseket, az üzemeltetési gyakorlatot és az olyan beviteleket, mint például a gyomirtók, növényvédő szerek és műtrágyák.

 • Öntől.

Olyan információk gyűjtése történik, mint például az Ön tartózkodási helye, valamint egyéb információk, például az Ön által előnyben részesített kommunikációs csatorna, amennyiben Ön önként megadja ezeket az információkat. Ezek az információk csak személyes adatokkal egyesítve alkalmasak az Ön, vagy a Webhely vagy az Alkalmazás más felhasználóinak azonosítására.

 • Összesített információk.

Az összesített személyes adatok nem alkalmasak az Ön, valamint a Webhely vagy az Alkalmazás más felhasználóinak azonosítására. Ilyen eset például, amikor a rendelkezésre álló személyes adatok felhasználásával kiszámítjuk, hogy a DuPont-felhasználók hány százaléka adott meg egy adott körzetszámmal rendelkező telefonszámot.

Kérjük, cookie-szabályzatunkból tájékozódjon arról, hogyan használunk mi és szolgáltatóink cookie-kat és hasonló követési technológiákat többek között érdeklődésalapú hirdetések Önnek történő megjelenítésére.

Hogyan használjuk fel és közöljük az egyéb adatokat?

Mivel az egyéb adatok nem alkalmasak az Ön azonosítására, ezeket bármilyen célból felhasználhatjuk és továbbíthatjuk. Amennyiben az alkalmazandó jogszabályok értelmében egyéb adatokkal kapcsolatban személyes adatként kell eljárnunk, azokat azon célokra használjuk fel és közöljük, mint ahogyan a személyes adatokat a jelen adatvédelmi nyilatkozatban ismertetett módon felhasználjuk és közöljük.

Egyes esetekben az egyéb adatokat személyes adatokkal egyesítjük, például összekapcsoljuk az Ön nevét és földrajzi tartózkodási helyét. Ha az egyéb adatokat személyes adatokkal egyesítjük, például amikor az Ön által a regisztráció során megadott információkat összekapcsoljuk egyéb adatokkal, hogy célzott marketingüzeneteket küldjünk Önnek, a DuPont az így egyesített adatelemet személyes adatként kezeli.

IP-CÍMEK

Az „IP-cím” egy szám, amelyet az internetszolgáltató automatikusan társít az Ön által használt számítógéphez.

Az IP-cím begyűjtésének módja

Amikor egy felhasználó felkeresi a Webhelyet, a rendszer automatikusan azonosítja és a DuPont kiszolgálói naplóiban rögzíti IP-címét, valamint a látogatás dátumát, időpontját és a felkeresett oldal(aka)t. Az IP-címek begyűjtése bevett gyakorlatnak számít az interneten, és ezt számos webhely automatikusan elvégzi.

Hogyan használja fel és közli a DuPont az IP-címeket?

A DuPont számos különböző célra használja a begyűjtött IP-címeket, például a Webhely használati szintjének kiszámítására, a kiszolgálókkal kapcsolatos problémák diagnosztizálására, a Webhely adminisztrálására, valamint a látogatók országának megfelelő tartalmak megjelenítésére. Az IP-címek felhasználási és továbbítási céljai között egyben a személyes adatok felhasználására és továbbítására vonatkozó célok is szerepelnek. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a hatályos jogszabályok másként nem rendelkeznek, vállalatunk egyéb adatnak tekinti az IP-címeket, a kiszolgálói naplófájlokat, valamint az ezekhez kapcsolódó információkat.

HARMADIK FELEK OLDALAI

Ez az adatvédelmi nyilatkozat nem terjed ki a harmadik felek adatvédelmi, információs és egyéb gyakorlataira, és vállalatunk ezekért nem vállal felelősséget (ide értendők azok a harmadik felek is, amelyek webhelyére az Alkalmazás vagy a Webhely hivatkozik). Az, hogy a Webhelyen vagy az Alkalmazásban hivatkozást helyezünk el egy webhelyre, nem jelenti azt, hogy a DuPont támogatja a hivatkozott webhelyet. Vállalatunk nem vállal felelősséget semmilyen alkalmazásfejlesztő, alkalmazásszolgáltató, közösségimédiaplatform-szolgáltató, operációsrendszer-szállító, mobilszolgáltató vagy készülékgyártó adatgyűjtéséért, -használatáért, -közléséért, illetve biztonsági szabályaiért vagy gyakorlatáért, többek között az olyan személyes adatok tekintetében, amelyeket Ön az Alkalmazásokon keresztül vagy azokhoz kapcsolódóan más szervezetekkel közöl.

„DO NOT TRACK” („Nincs nyomon követés”/„Követés letiltása” beállítás)

A DuPont jelenleg nem reagál a böngészők követés tiltását kérő jelzésére.

BIZTONSÁG

A DuPont tőle elvárható mértékű szervezeti, műszaki és adminisztratív intézkedéseket tesz a DuPont felügyelete alatt lévő személyes adatok védelmére. Sajnálatos módon az interneten keresztüli adattovábbítás vagy az adattárolási rendszerek esetében nem garantálható 100%-os biztonság. Ha arra gyanakszik, vagy oka van feltételezni, hogy a DuPont vállalattal már nem biztonságos az együttműködése, haladéktalanul értesítsen bennünket a problémáról az alábbi „Kapcsolatfelvétel a DuPont vállalattal” szakaszban ismertetett bármelyik módon.

VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGEK ÉS HOZZÁFÉRÉS

Az Ön választási lehetőségei személyes adatainak a DuPont vállalat általi használatával és közlésével kapcsolatban

A DuPont vállalat számos választási lehetőséget ad Önnek személyes adatainak marketing célú használatával és közlésével kapcsolatban. Az érdeklődéskezelő központ (Inquiry Management Center) használatával elutasíthatja a további elektronikus marketingüzeneteket, és kérheti, hogy ne osszuk meg személyes adatait a vállalatunkhoz nem tartozó harmadik felekkel saját marketing jellegű céljaikra.

Kérésének (vagy kéréseinek) megpróbálunk a gyakorlatban ésszerű módon mielőbb eleget tenni. Tájékoztatjuk, hogy ha Ön elutasítja a DuPont marketinghez kapcsolódó üzeneteit, fontos adminisztratív jellegű üzeneteket akkor is küldhetünk, és az adminisztratív jellegű üzenetek fogadását nem utasíthatja el.

Hogyan tudja személyes adatait elérni, módosítani vagy elrejteni?

Ha szeretné kérni a DuPont vállalatnak korábban megadott személyes adatainak ellenőrzését, javítását, frissítését, elrejtését vagy törlését,, illetve tiltakozni szeretne személyes adatainak a DuPont vállalat általi használata ellen, vagy azt egyéb módon korlátozni szeretné, vagy ha személyes adatairól elektronikus másolatot szeretne kérni másik vállalathoz történő átvitel céljából (az adatok hordozhatóságára vonatkozó jog alkalmazandó jogszabályok által biztosított mértékéig), az érdeklődéskezelő központhoz (Inquiry Management Center) fordulhat.

Kérésében tegye egyértelművé, hogy milyen információt szeretne megváltoztatni, illetve hogy szeretné személyes adatait elrejteni egy DuPont-adatbázisból, vagy egyéb módon közölje a DuPont vállalattal, hogy milyen módon szeretné korlátozni személyes adatainak a DuPont vállalat általi felhasználását. Kérésének (vagy kéréseinek) megpróbálunk a gyakorlatban ésszerű módon mielőbb eleget tenni.

MEGŐRZÉSI IDŐ

Személyes adatait a jelen adatvédelmi nyilatkozatban ismertetett célok teljesüléséhez szükséges ideig őrizzük meg, kivéve, ha a jogszabályok ennél hosszabb megőrzési időt írnak elő vagy tesznek lehetővé.

A megőrzési idő megállapítására használt kritériumok többek között az alábbiak:

·         Az Önnel meglévő kapcsolatunk hossza és az általunk Önnek a kérésére nyújtott szolgáltatások hossza;

·         Vonatkozó jogi kötelezettség megléte (például bizonyos jogszabályok előírják nekünk, hogy adott ideig őrizzük meg az Önnel folytatott tranzakcióinkról a nyilvántartásainkat, és csak ezen időszak lejártával törölhetjük őket); vagy

·         Az adatok megőrzésének tanácsos volta jogi helyzetünk ismeretében (például vonatkozó eljárásrend, peres eljárás vagy szabályozói vizsgálat szempontjából).

AZ OLDAL GYERMEKEK ÁLTALI HASZNÁLATA

A DuPont elhivatott a gyermekek adatainak védelme mellett. Javasoljuk minden szülőnek és gondozónak, hogy vállaljon aktív szerepet gyermeke online tevékenységeinek ellenőrzésében. A DuPont a Webhellyel és az Alkalmazással a tizenhat (16) évet betöltött személyeket célozza meg. Szándékosan nem gyűjtünk be személyes adatokat gyermekektől abból a célból, hogy termékeket vagy szolgáltatásokat értékesítsünk nekik. A DuPont az iskolák és közösségek támogatása céljából válogatott oktatási programokban vesz részt, például a természettudományok és a környezetvédelem területén.

HATÁRON ÁTNYÚLÓ TOVÁBBÍTÁS

Az Ön személyes adatait bármely olyan országban tárolhatjuk és feldolgozhatjuk, ahol létesítményekkel rendelkezünk, illetve ahol szolgáltatókat veszünk igénybe, beleértve az Egyesült Államokat is, ahol esetleg az Ön országától eltérő adatvédelmi szabályok vannak.

Ha Ön az Európai Gazdasági Térségben (EGT) található: Az Európai Bizottság egyes, az EGT-n kívüli országokat elismeri mint az EGT normái szerint megfelelő szintű adatvédelmet nyújtó országokat (lásd a teljes országlistát). Az EGT-ből a nem megfelelőnek tekintett országokba irányuló adattovábbítások esetében megfelelő intézkedéseket léptettünk életbe az Ön személyes adatainak védelme érdekében, például az Európai Bizottság által elfogadott, szabványos szerződéses rendelkezéseket. Ezekről az intézkedésekről a „Kapcsolatfelvétel a DuPont vállalattal” (lásd lentebb) című szakaszban feltüntetett elérhetőségeken kérhet tájékoztatást másolatban.

KÜLÖNLEGES ADATOK

Azt kérjük Öntől, hogy ne küldjön a DuPont számára, illetve ne közöljön semmilyen különleges személyes adatot (például faji vagy etnikai származáshoz, politikai véleményekhez, valláshoz vagy egyéb meggyőződéshez, egészségi állapothoz, büntetett előélethez vagy szakszervezeti tagsághoz kapcsolódó adatot) a Webhelyen vagy az Alkalmazásban vagy azokon keresztül, illetve egyéb módon a DuPont vállalatnak.

AZ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT MÓDOSÍTÁSAI

Jogunkban áll módosítani ezt az adatvédelmi nyilatkozatot. Az oldal tetején található „LEGUTÓBBI MÓDOSÍTÁS” területen láthatja, hogy mikor történt az adatvédelmi nyilatkozat legutóbbi módosítása. Az adatvédelmi nyilatkozatot érintő változások az adatvédelmi nyilatkozat átdolgozott szövegének a Webhelyen vagy az Alkalmazásban való közzétételétől számítanak hatályosnak. Ha a változások közzétételét követően is használja a Webhelyet vagy az Alkalmazást, azzal elfogadja a módosított adatvédelmi nyilatkozatot.

KAPCSOLATFELVÉTEL A DUPONT VÁLLALATTAL

Amennyiben kérdése merül fel az adatvédelmi nyilatkozatunkkal kapcsolatban, kérjük vagy az adatvédelmi kérések web-es űrlapon keresztül, vagy az alábbi telefonszámon, vagy levelezési címünkre küldött levélben lépjen velünk kapcsolatba:

DuPont Ügyfélkapcsolati Központ

Bedrijvenlaan 9,
2800, Mechelen,
Belgium

+800-3876-6838

TOVÁBBI TÁJÉKOZTATÁS AZ EGT-RE VONATKOZÓAN

Az EGT-ben Önnek lehetősége van panaszt benyújtani az országa vagy régiója, illetve az alkalmazandó adatvédelmi törvény állítólagos megsértésének helye szerinti adatvédelmi hatósághoz. Az adatvédelmi hatóságok felsorolása megtalálható az Európai Bizottság webhelyén.