Webhelyünkön cookie-kat használunk, hogy jobb online élményt és szolgáltatást tudjunk nyújtani Önnek. Továbblépésével Ön beleegyezik abba, hogy Adatvédelmi nyilatkozatunkkal összhangban cookie-kat használunk.

Kalászos Növényvédelem

DuPont megoldások a kalászos növényvédelem területén

A DuPont kalászos növényvédő szerei megfelelnek a legújabb elvárásoknak. A folyamatos fejlesztések eredményeként a DuPont olyan megoldásokat kínál a felhasználóknak, amelyek minden körülmények között biztosítják a gyommentes és egészséges kalászos állományt.

A kalászos növényvédelem területén a DuPont több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, a fejlesztések következtében folyamatosan alkalmazkodunk a felhasználók igényeihez.

A kalászosok gyomirtására használatos DuPont gyomirtó szerek: az Ally® Max SX®, a Granstar® 50 SX®, a Granstar® Super 50 SX®, a Pointer Star® és Granstar® SuperStar a gabonákban előforduló legtöbb kétszikű gyomnövény ellen kiváló hatásúak. Rugalmasan, akár a zászlós levél megjelenéséig felhasználáhatóak. Modern SX® formulációjuknak köszönhetően könnyebb kezelhetőséget, jobb hatékonyságot biztosítanak.

A DuPont gabona gombaölő szerei: az Acanto®, az Acanto® Plus, a Talius® és Wirtuoz® a legkorszerűbb hatóanyagokkal felvértezve biztosítják a levél- és kalászbetegségektől mentes állományt, ezzel együtt pedig a több és jobb minőségű termést.

Termékeink kiváló ár-érték arányú kereskedelmi csomagok formájában is megoldást nyújtanak a gabona gyomnövényei és kórokozói ellen a komplex kalászos növényvédelem megvalósítása érdekében.

Wirtuoz® gombaölő szer