Webhelyünkön cookie-kat használunk, hogy jobb online élményt és szolgáltatást tudjunk nyújtani Önnek. Továbblépésével Ön beleegyezik abba, hogy Adatvédelmi nyilatkozatunkkal összhangban cookie-kat használunk.

Repce növényvédelem

DuPont megoldások a repce növényvédelem területén

Napjainkban az őszi káposztarepce jelentősége folyamatosan nő, ma Magyároszágon a napraforgó után a legjelentősebb olajos növénynek számít. A sikeres termesztés egyik meghatározó tényezője az egészséges állomány és a rovarkártevők elleni sikeres védekezés.

A sikeres repce növényvédelem alapja a kórokozóktól és kártevőktől mentes állomány.

A DuPont ajánlata a repce kórokozói ellen az Acanto® Plus, egy nagy hatékonyságú, 2 hatóanyagot tartalmazó, eltérő hatásmechanizmusú szisztémikus gombaölő szer, amely preventív (megelőző) és kuratív (gyógyító) hatással rendelkezik számos gombabetegség ellen.

Repce-fénybogár ellen egy új hatású kontakt és gyomormérget, az Avaunt® rovarölő szert javasoljuk.

A két termék együtt, tankkeverék formájában is kijuttatható.

A Dupont a még hatékonyabb repce növényvédelem érdekében működteti az Evalio® AgroSystems kártevő monitoring rendszert, mellyel segítséget nyújt a gazdálkodóknak a kártevő előrejelzésében.

A weboldalon található információk kizárólag  tájékoztató jellegűek. A termékek használatának részletes ismertetésében minden esetben a termék címkéje az irányadó.