Növényvédelmi Üzletág

A növényvédelem tudományának csodáival a termés biztonságáért

A korszerű termesztés-technológiákban a kultúrnövények védelme komoly jelentőséggel bír. A DuPont Növényvédő szer Üzletága korszerű peszticidek széles skáláját kínálja a termelők számára mind a szántóföldi, mind pedig a szőlő, zöldség- és gyümölcs kultúrákban.

A növényvédelem az előrejelzésnek, a károkozók ismeretének, a kártételek felismerésének és a tulajdonképpeni védekezési eljárásoknak a komplex egysége. A növénytermesztési technológiába épített, előre megtervezett részletes növényvédelmi alkalmazások nélkülözhetetlenül részei a termelési folyamatnak.

Ha ezekre megfelelően felkészülünk, elmaradnak a meglepetések, jobb minőséget, magasabb termést takaríthatunk be.

A gyomviszonyok változása, új kártevők megjelenése nemcsak a gyakorló szakemberek, gazdálkodók számára jelent feladatot. Mindannyiunknak meg kell felelnie a növényvédelem kihívásainak. Az ezekre való felkészülés, a termékeink folyamatos fejlesztése, a kísérletekben szerzett eredmények közzététele a DuPont Növényvédő szer Üzletág kiemelt feladatai.

Oldalainkon a DuPont termékek ismertetésével, az itthon gyűjtött tapasztalatok átadásával szeretnénk segíteni a növényvédelem területén elvégzendő munkát, amivel hozzájárulhatunk a sikeres gazdálkodásához.