Tyvek® márka

Tyvek® - For Greater Good™..

Mi lenne, ha kevesebbet kellene aggódnia?

Például az otthoni tevékenységeit és családja időbeosztását potenciálisan befolyásoló időjárási viszonyok miatt. Vagy amiatt, mert az Ön által felelősséggel kezelt veszélyes anyagok veszélyt jelenthetnek.

A DuPont™ Tyvek® védőruházat majdnem 50 éve olyan védelmet biztosít, amelynek köszönhetően kevesebb oka lehet az aggodalomra, és a fontosabb teendők elvégzésére összpontosíthat. A Tyvek® családba masszív, tartós, elemi szálakból sodorva hurkolt olefinlapból készült termékek tartoznak, amelyek erősebbek a papírnál, valamint költséghatékonyabbak és sokoldalúbbak a szövetnél. 

A pehelykönnyű és tartós Tyvek® a védelem és a biztonság új dimenzióit képviseli számos alkalmazásban (külső térelhatárolók, védőruházatok, egészségügyi csomagolások). Ide tartozik a grafikai alkalmazások területe is. És mi továbbra sem állunk le termékeink fejlesztésével. Arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy fogalmazzanak meg új ötleteket a Tyvek® kapcsán, és merjenek nagyot álmodni. Mivel amint a Tyvek® megszabadítja aggályaitól, egy határtalan lehetőségeket rejtő világ válik elérhetővé.

Válassza ki az Önt érdeklő Tyvek® alkalmazást:

*Tyvek® – A határtalan lehetőségekért