Tyvek® lezárószalag

Tyvek kiegészítő szalagok az épületburkolat légmentes szigeteléséhez

A Tyvek® ragasztószalag kifejezetten a Tyvek® lélegző membránjaival és az AirGuard® lég és párazáró fóliákkal való használatra lett kifejlesztve. Segít lezárni az épületburkot – az optimális lég és párazárás érdekében, hosszú távú hatékonysággal és tartóssággal.

A Tyvek® szalag jobb, légmentesebb lezárást biztosít, így segít a belső hőmérséklet megtartásában – az otthon télen meleg, nyáron kellemesen hűvös marad.

A Tyvek® ragasztószalag széles választékában biztosan megtalálja azt a célzott megoldást, amellyel gátat szabhat a nem kívánt levegőszivárgásnak, és növelheti az energiahatékonyságot. Az extrém páratartalom mellett is kiváló tapadási képességének köszönhetően külső és belső falakon is használható.

A Tyvek® membránok, a Tyvek® kiegészítő szalagok és az AirGuard® lég és párazáró termékek együtt használva jobb és tartósabb légzárást biztosítanak. Így mindig bízhat teljesítményükben, mert tartós épületet és olyan átfogó hőtechnikai megoldást biztosítanak, amely megfelel a fenntarthatósági építésügyi előírásoknak.

DUPONT TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

HÍREK