Corian® a lakóépületekbeni

Belsőépítészet

A DuPont™ Corian® szilárd felületű anyagok a lakóépület-belsők minden stílusa esetén életre kelthetik a terveket. 

A DuPont™ Corian® szilárd felületű anyagok minden helyiségben ideális burkolóanyagok. Természetüknél fogva szépek, erősek és változatosak.

 

A DuPont™ Corian® szilárd felületű anyagok életre keltik a konyhát

 

A DuPont™ Corian® szilárd felületű anyagok tökéletesen megfelelnek nagyon sokféle konyhastílus esetén, a moderntől a hagyományosig, a hideg minimalistától a meleg otthonosig. Élénk színeinek széles skálájával a Corian® különleges tervezési rugalmasságot biztosít, és ideális munkalapokhoz, a felettük található falrész burkolásához, beépített mosogatókhoz és még sok-sok izgalmas alkalmazáshoz. Illesztésük alig észrevehető, és fényes, sima, higiénikus, nem porózus felületet biztosítanak.

 

Tervezze meg az ideális fürdőszobát!

 

Mivel gyakorlatilag sem szemmel, sem tapintással nem érzékelhető az illesztésük, a Corian® szilárd felületű anyagok bármely fürdőszoba legfőbb látnivalójává válhatnak. Változatos szépségük azt jelenti, hogy tetszőleges színű csempe, zuhanytálca, fürdőszobai pult és mosdó esetén lenyűgöző berendezés készíthető. Mivel kopásálló, nem porózus és könnyen tisztítható, a Corian® kevés karbantartást igénylő luxust kínál.

 

Kinézete a konkrét berendezési elképzelésekhez igazítható

 

A DuPont™ Corian® szilárd felületű anyagok pontosan olyan kinézetűekké, színűekké és stílusúakká alakíthatók, amilyent belsőépítészeti elképzelései megkívánnak. Alakítsa, szabja, formálja bátran, hogy életre keljenek csillogó berendezési tárgyai!