A Corian® szilárd felületű anyag

A DuPont™ Corian® szilárd felületű anyag valóra váltja a kreatív elképzeléseket az épületdesign és a Corian burkolás területén

Gravírozza. Színezze. Hőformázza. A DuPont™ Corian® szilárd felületű anyag olyanná válhat, amilyennek elképzelte. Dimbes-dombos, gyakorlatilag folytonos, növényindát formázó vonalak, gazdag színhatások és áttetszőség – ha meg tudja álmodni, a Corian®-nal meg is tudja valósítani!

A Corian®, a DuPont névjegye, egyre csak fejlődik és inspirál. A DuPont épületdesignerekkel, hires építészekkel, művészekkel, bevizsgálló intézetekkel és kivitelezőkkel működik együtt szerte a világon, hogy új kreatív magasságokba jusson ezzel a kiemelkedően sokoldalú anyaggal. Válasszon a trendformáló minták és tónusok széles választékából! Saját egyéni színét is megalkothatja. A Corian® szilárd felületű anyag sokrétű felhazsnálása lehetséges az épületek különböző felhasználási területeinél – ezt az anyagot szívesen választják az építészek és belsőépítészek, legyen a tervezendő épület egészségügyi funkciójú, vendáglátóipari egység, irodaépület, középület, vagy családi ház.

Véget nem érő fejlődésben vagyunk

A Véget nem érő fejlődés fejezi ki legjobban azt, hogy mi volt és mi lesz a Corian®. Megfogalmazza örökségünket és jövőképünket: olyan folyamatos fejlődést jelentő megközelítés, amellyel összes üzleti partnerünk sikeréhez hozzájárulunk. A Corian®-ban a folyamatos továbbfejlődésnek ez a szellemisége ölt testet, amióta a 60-as években földrengésszerűen világra jött – a rugalmas természetében és a képességeinek fejlesztését szorgalmazó kreatív gondolkodók kezében egyaránt. Ez örökségünk, eredményünk és jövőképünk. Induljunk útnak!

INFORMÁCIÓK ÉS ÖTLETEK