Tychem® ruházatok

Könnyű DuPont™ Tychem® ruházatok a vegyi és biológiai veszélyek elleni védelemhez.

Nem csak a tűz vagy a fegyverek jelenthetnek halálos fenyegetést. Ha olyan átfogó védelemre van szükség, amely az alacsony veszélyességi szintű vegyszerektől kezdve a mérgező gázokig és biológiai veszélyekig biztonságot nyújt, az iparág dolgozói a DuPont™ Tychem® anyagból készült termékekre támaszkodnak.

A Tychem® egy olyan innovatív, több védőrétegből álló anyag, amely a vegyi és biológiai veszélyek ellen nyújt védelmet. Az erősség érdekében Tyvek®-re laminált anyag megbízható megoldást kínál magas szintű kémiai védelem és páratlanul kis súly mellett.

A Tychem® az alábbi ruházati termékcsaládokban található meg:

A Tychem® 2000 C kezeslábas védőruhák bevonatolt Tyvek® anyagból készülnek, és védelmet nyújtanak számos tömény szervetlen vegyszerrel és biológiai veszélyforrással szemben.

Az új Tychem® 4000 S öltözékek egy Tyvek® anyagra laminált filmréteggel biztosítják a védelmet számos nagy töménységű szervetlen vegyszer és egyes szerves vegyszerek áteresztésével szemben. A viselési hajlandóság javítása érdekében a termék kialakításánál a mozgásszabadságot és a kényelmet is szem előtt tartottuk.

A Tychem® 6000 F öltözékek szintén egy Tyvek® anyagra laminált filmréteggel rendelkeznek, és a legszélesebb körű vegyvédelmet biztosítják, így képesek megvédeni a személyzetet számos mérgező ipari szerves vegyülettel, nagy töménységű szervetlen (akár nyomás alatti) vegyi anyaggal, különböző részecskékkel, biológiai veszélyekkel és vegyifegyver-hatóanyagokkal szemben.