Tychem® kesztyűk

A Tychem® kesztyűsorozat megnövelt kompatibilitást kínál az egyéni védőfelszereléseinkkel.

A vegyvédelmi ruház nem csupán kezeslábasokból és álarcokból áll. A különböző iparágakban dolgozó ügyfelektől érkezett visszajelzések alapján az új Tychem® kesztyűk továbbfejlesztett rögzítésekkel rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően könnyebben használhatók egyéb termékeinkkel.

A tagból álló termékcsaládban többféle kialakítás is megtalálható négy főbb kategórián belül: tűz, illetve vegyi és biológiai veszélyek ellen védő nitril-, neoprén-, butil- és butil-/vitonkesztyűk.

A Tychem® kesztyűcsaládba a következő termékek tartoznak:

 • Tychem® PV 350 – rendkívül tartós, pamutbélésű PVC-szerkezet durva fogással. Tökéletesen véd a vegyszerek, az olaj és a zsír ellen.
 • Tychem® NT420 – igen ellenálló, egyszer használatos kesztyű, amely a legtöbb olajjal, zsírral és szénhidrogénnel szemben ellenáll. Tökéletes a vegyi védelmet igénylő feladatokhoz, miközben a tapintási érzéket nem gátolja. Élelmiszerekkel végzett munkához, laboratóriumokba és kis alkatrészek kezeléséhez ajánlott.
 • Tychem® NT430 – igen kényelmes hibrid nitrilkesztyű. Ideális nedves és zsíros környezetben történő munkavégzéshez és kis alkatrészek kezeléséhez.  Élelmiszerekkel végzett munkához is jóváhagyott.
 • Tychem® NT450 – hajlékony, vízálló, kötött bélésű kettős nitrilkesztyű. Ideális nagy igénybevételt támasztó munkához és veszélyes vegyszereknek, illetve oldószereknek való tartós kitettség esetén.
 • Tychem® NT470 – kialakítása révén tartós, és csökkenti a kéz fáradását. Ideális nedves és zsíros környezetben történő biztonságos munkavégzéshez. Bélés nélküli, a maximális kényelemről ergonomikus kialakítása gondoskodik.
 • Tychem® NT480 – kialakítása révén tartós, és csökkenti a kéz fáradását. Ideális nedves és zsíros környezetben történő biztonságos munkavégzéshez. Bolyhos bélésű, a fokozott kényelemről ergonomikus kialakítása gondoskodik.
 • Tychem® NP530 – dupla mártású neoprén természetes gumin. Ideális a pontos munkavégzéshez olyan környezetben, ahol a használó oldószerekkel érintkezhet. A természetes gumin lévő neoprén jelentősen fokozza a kézügyességet, valamint csökkenti a kéz fáradását.
 • Tychem® NP560 – az ellenálló réteg különféle vegyszerek széles skálája ellen nyújt védelmet, ideértve a savakat, a lúgokat, az oldószereket, a zsírt és az olajat. Ideális nagy igénybevételt támasztó munkához és oldószereknek való tartós kitettséggel járó alkalmazásokhoz.
 • Tychem® NP570CT – ideális védelmet nyújt abban az esetben, ha a feladatvégzés során egyszerre áll fenn a vegyszereknek való kitettség és a vágások veszélye. EN level 5 vágásvédelmet kínál, továbbá első osztályú védelmet nyújt a savak, a lúgok, az oldószerek, a zsír és az olaj ellen.
 • Tychem® BT730 – a kesztyűkészítésre használt védőanyagok között legmagasabb behatolás elleni védelem gázokkal és vízgőzökkel szemben, viselése pedig olyan érzés, mintha második bőr lenne. Ideális a rendkívül korrozív vegyszereknek, alkoholoknak, ketonoknak és észtereknek való rövid és közepes távú kitettség esetén.
 • Tychem® BT770 – a kesztyűkészítésre használt védőanyagok között legmagasabb behatolás elleni védelem gázokkal és vízgőzökkel szemben, durva kidolgozással. Ideális a rendkívül korrozív vegyszereknek, alkoholoknak, ketonoknak és észtereknek való hosszú idejű kitettség esetén.
 • Tychem® VB830 – amikor semmi más nem nyújt védelmet. Ideális a klórozott, alifás és aromás szénhidrogéneknek, a klórozott oldószereknek, valamint az alifás és aromás szénhidrogéneknek, például a benzénnek, a toluénnek és a xilénnek való rövid és közepes távú kitettség esetén.
 • Tychem® VB870 – amikor semmi más nem nyújt védelmet. Ideális a klórozott oldószereknek, valamint az alifás és aromás szénhidrogéneknek, például a benzénnek, a toluénnek és a xilénnek való hosszú távú kitettség esetén, illetve katonai alkalmazásra