A különbséget a Tyvek® jelenti

A különböző védőruhák talán egyformának tűnhetnek, de csak távolról. A DuPont egyedülálló Tyvek® szövete többet nyújt a felszíni hasonlóságnál, mellyel a védelem és kényelem ideális egyensúlyát képviseli a piacon kapható termékek közt.

Érintse meg a DuPont™ Tyvek® átfogó termékválasztékának bármely darabját, és azonnal érezni fogja a különbséget. A különböző fontos ipari foglalkozások mindennapi veszélyeivel szemben Tyvek® ruházatot viselve a különbség még egyértelműbb. A tartósan magas szintű védelemtől kezdve az állandó kényelemig a különféle anyagtulajdonságok egyedülálló kombinációja teszi a Tyvek® anyagot számos felhasználási célhoz ideálissá.

Kiemelkedő védelem
Az antisztatikus kezelésen átesett Tyvek® anyag magas szintű védelmet nyújt számos veszélyforrással, többek között folyékony és szilárd vegyi anyagokkal, finom porokkal és rostokkal szemben. Ennek oka, hogy sima felülete egyaránt taszítja a folyadékokat és a szilárd részecskéket, és kategóriájának legerősebb vegyvédelmét képviseli. Az erős, folytonos és nagy sűrűségű polietilén szálakból álló egyedülálló szerkezetének köszönhetően a Tyvek® nem ad le és nem is tartalmaz adalék- és töltőanyagokat. A Tyvek® emellett segítséget jelent a tisztatéri, például gyógyszer- vagy élelmiszeripari termékek és folyamatok humán eredetű szennyezésének minimálisra csökkentésében is.

Kényelmes tartósság
A DuPont kizárólagos fejlesztésű és gyártású Tyvek® szövete egy olyan erős és sokoldalú anyag, mely kiemelkedő kopásállósági tulajdonságokkal is rendelkezik. Az anyag még felületi koptatást követően is megőrzi a szigetelés folytonosságát, mivel a védelem az anyag teljes vastagságában biztosított. Strapabírósága ellenére a Tyvek® puha tapintású, rendkívül könnyű és rugalmas, valamint átjárható mind a levegő, mind a vízpára számára. Ezeknek a tulajdonságoknak a kombinációja teszi a Tyvek® ruhákat olyan kényelmes viseletté.

Szakmai segítség
A legtöbb ember számára a különböző kezeslábas védőruhák egyformának tűnhetnek, a megfelelő öltözék kiválasztása pedig időigényes és zavarba ejtő feladat lehet. A DuPont a személyes segítségnyújtástól kezdve a különböző online eszközökig – mint amilyen a Techline – megad minden támogatást az ügyfelek igényeinek legjobban megfelelő öltözék kiválasztásához.

Piacvezető teljesítmény
Egyedülálló szerkezetének köszönhetően a Tyvek® termékek ellenálló szigetelést biztosítanak számos vegyi veszélyforrással szemben, és ideális egyensúlyt képviselnek a kényelem és a védelem között. Ezért foglaltak el Európában piacvezető helyet a Tyvek® öltözékek a 4-es, 5-ös és 6-os típusú kezeslábas védőruhák között az elmúlt 20 évben.

Amit ügyfeleink a termékeinkről gondolnak, az tesztek is bizonyítják: A Tyvek® termékek bizonyultak a legjobbnak a piacon minden szabványos beszivárgási, behatolási és áteresztési teszten – koptatás, száraz foszlás stb. előtt és után is.

Tekintse meg videósorozatunkat, és ismerkedjen meg a Tyvek® szövet tulajdonságaival – A különbséget a Tyvek® jelenti