Vegyvédelmi ruházat és kiegészítők

Kockázatcsökkentés: Vegyvédelmi ruházat

Néha azok a veszélyek jelentik a legnagyobb fenyegetést dolgozói biztonságára, amelyeket nem látunk. Ezért fejleszt a DuPont olyan innovatív vegyvédelmi ruhákat, melyek megvédik viselőiket a veszélyes gőzöktől, folyadékoktól és részecskéktől.

Három erős márkanévvel, valamint a ruházati termékek és kiegészítők széles választékával a DuPont egy bizonyított, költséghatékony ruházati megoldást kínál szinte minden vegyvédelmi ruhát igénylő feladathoz.

A DuPont™ Tyvek® kezeslábas védőruhák számos iparágban népszerűek, ahol segítenek megbízható védelmet nyújtani a veszélyes anyagok széles skálájával szemben, többek között az ólom, az azbeszt, a penész és az alacsony koncentrációjú, vízbázisú vegyszerek fröccsenésével szemben. Rendkívül kis mértékben foszlanak és szilikonmentesek.

A DuPont™ Tychem® ruházat védelmet biztosít a vegyi és biológiai veszélyekkel szemben. A Tychem® termékcsalád tagjai független szervezet által több mint 180 vegyszerrel végzett áteresztési teszten estek át.

A DuPont™ ProShield® ruházati termékek alacsonyabb védelmi szintet igénylő felhasználásra készültek. A DuPont közelmúltban bemutatott, korlátozott lángterjedésű ProShield® FR kezeslábas védőruhája pedig egyszer használatos felsőruhaként az alatta viselt elsődleges lángálló ruha számára nyújt védelmet.

A Tychem® kesztyűcsalád már kapható

A 2019-es Tychem® kesztyűcsaládba 12 olyan, nitril, neoprén, butil, illetve butil/viton anyagú termék tartozik, amelyet úgy terveztünk, hogy egyszerűbb legyen használni minden kezeslábassal. További információ.

INFORMÁCIÓK ÉS ÖTLETEK