Ellenőrzött környezetekben viselhető ruházat és kiegészítők

Szenyezettség ellenőrzés DuPont™ Tyvek® tisztatéri ruházattal

A DuPont™ Tyvek® és a DuPont™ Tyvek® IsoClean® védőruházat nagyfokú biztonságot és kényelmet nyújt, és védelmet biztosít a szennyeződésekkel szemben a legszigorúbb követelményeket támasztó ellenőrzött környezetekben, ezáltal termékeit és eljárásait tisztává és biztonságossá teszi.

DuPontTM Tyvek® anyagból készült

A DuPont által gyártott, tiszta, nagy sűrűségű polietilénből készült végtelen, erős szálakból álló Tyvek® alacsony szálhagyású, és nem tartalmaz olyan szennyező anyagot, amely kockázatot jelenthet a kritikus környezetekben. Ezenkívül, mivel nem tartalmaz halogént, a Tyvek® szövetből készült – nem szennyezett – ruházatok a szokásos eljárásokkal megsemmisíthetők. A DuPont védőruházatok és kiegészítők gyártása során kiemelkedően magas minőségi, kényelmi, tartóssági, légáteresztési és védelmi követelményeket írunk elő, hogy megfeleljenek az ügyfeleink által támasztott követelményeknek.

Egyszeri használat

A tisztatéri környezetekben fontos, hogy védjük termékeinket és eljárásainkat az emberi eredetű szennyeződésektől. A munkavállaló és az eljárás egyidejű védelmének ideális módja az egyszer használatos ruházat viselése, amely minden használat során bizonyított és dokumentált védelmet biztosít. Az igények tükrében választhatja ki az alkalmas védőruházatot.

Újdonság!  DuPont™ Tyvek® IsoClean® – ellenőrzött környezetekhez

A DuPont bemutatta új, CE-minősítésű Tyvek® IsoClean® ruházatát és kiegészítőket tartalmazó portfólióját, amely megfelel a legszigorúbb tisztatéri követelményeknek.  A Tyvek® IsoClean® a legalacsonyabb szálleadási képességet biztosítja a DuPont portfólióján belül; sterilizált és nem sterilizált kivitelben, különböző csomagolásokban áll rendelkezésre.

A tisztított és sterilizált Tyvek® IsoClean® védőruházatok és kiegészítők a szennyezettség ellenőrzés legmagasabb szintjét teszik lehetővé, és a védelem, tartósság,kényelem és a tisztaság ideális egyensúlyát teremtik meg. Gamma-sugárzással sterilizáltak, speciális eljárással készültek és kerültek csomagolásra, hogy a minimálisra csökkenjen a szálleadás és segítse az aszeptikus beöltözést és ezáltal a  hatékonyabb kockázatkezelést, miközben a GMP A és B fokozata szerinti tisztatérben alkalmazható(ISO 4/5, CLASS 10/100).  További információkat aa Tyvek® IsoClean® weboldalán talál.

A modell tulajdonságaitól és a tisztatéri feltételektől függően a Tyvek® és Tyvek® IsoClean® szövetből készült nem sterilizált ruházat számos tisztatéri osztályban való felhasználást tesz lehetővé, és jellemzően a GMP C és D fokozatú tisztatéri környezetben alkalmazható (ISO 7/8, CLASS 10,000/100,000).

DUPONT MÁRKÁK

ESETTANULMÁNYOK

INFORMÁCIÓK ÉS ÖTLETEK