A számtalan különféle, kereskedelmi forgalomban kapható személyi védőöltözékek zavarba ejtő kínálatából nehéz választani. A DuPont-nal mindez egyszerűbb: tájékoztatást, segítséget, tanácsadást és kiváló védőruhákat nyújt.

A DuPont számára a dolgozók biztonsága a legfontosabb

Rengeteg ipari dolgozó kockáztatja egészségét minden egyes nap – ez a munkájuk része. Hogy feladataikat jól végezhessék, megbízható védelemre van szükségük. A megfelelő egyéni védőeszközök kiválasztásával a bizalom növelhető, a sérülések pedig elkerülhetők.

A DuPont-nál az anyagok és öltözékek tudományos innovációját ötvözzük a gyártástechnológiában szerzett tapasztalatunkkal annak érdekében, hogy a nagy teljesítményű egyéni védőeszközök teljes körű választékát biztosíthassuk, amely segít megvédeni a szakembereket, és lehetővé teszi számukra a megfelelő munkavégzést.

Különböző védelmi szintek mindenféle veszélyforrással szemben

A kényelmes, de korlátozottan használható ProShield® termékektől a nagyobb védőteljesítményű Tyvek®, illetve a teljes körű védelmet nyújtó Tychem® termékekig a DuPont vegyvédelmi öltözékek biztosítani tudják az igényeinek megfelelő védelmi szintet és a személyzet biztonságát. A védekezést igénylő veszélyeket – és az ezek ellen megfelelő védelmet nyújtó DuPont megoldásokat – az alábbi diagram ábrázolja:

 

Az innovációnak és a szakértelemnek köszönhetően jobb termékek jönnek létre

A DuPont Személyi Védelem már hosszú ideje elkötelezett a biztonság mellett. Célunk egyszerű: védőruháinkkal és más védőfelszereléseinkkel megteremteni az optimális védelmi szintet. És mindent megteszünk annak érdekében, hogy segítsük a védőfelszereléseinket viselő szakembereket feladataik elvégzésében.

A DuPont szolgáltatásai és képzései tovább csökkentik a kockázatot

A DuPont szorosan együttműködik a különböző iparágakkal annak érdekében, hogy termékkínálatunk ki tudja elégíteni a speciális igényeket. De a biztonság melletti elkötelezettségünk nem merül ki ennyiben. Támogatást nyújtunk a védőruházat kiválasztásához, a kémiai kockázatelemzéshez, valamint a vegyvédelmi ruházat használatára vonatkozó képzéssel biztosítjuk, hogy ruháink viselése biztonságos legyen. Tyvek® és Tychem® védőruháinkhoz teljes körű műszaki támogatás, biztonságtechnika tájékoztatás és tanácsadás tartozik.

A ruházat kiválasztásához személyre szabott segítséget igénylő felhasználók részére a DuPont Személyi Védelem minden területre kiterjedő, egyedi műszaki támogatást biztosít. A műszaki kérdésekre a Techline szolgálat tud választ adni. Szakembergárdánk a Tyvek® és Tychem® kezeslábas védőruhák anyagának fizikai tulajdonságait, kémiai áteresztési és áthatolási adatait tartalmazó átfogó adatbázist üzemeltet.