Webhelyünkön cookie-kat használunk, hogy jobb online élményt és szolgáltatást tudjunk nyújtani Önnek. Továbblépésével Ön beleegyezik abba, hogy Adatvédelmi nyilatkozatunkkal összhangban cookie-kat használunk.

Napraforgó növényvédelem

DuPont megoldások a napraforgó növényvédelem területén

A sikeres napraforgó termesztés kulcsa a gyomoktól és kórokozóktól mentes állomány.

A napraforgó növényvédelem két sarkalatos pontja a gyomirtás és az állományvédelem.

A DuPont gyomirtási megoldása a napraforgó kétszikű gyomnövényei ellen az Express™ posztemergens herbicid, amely kizárólag Express™ toleráns napraforgó hibridekben használható.

A kórokozók elleni védekezés kulcstermékei az Acanto® Plus és az Acanto® Sun.

Az Acanto® Plus nagy hatékonyságú, 2 hatóanyagot tartalmazó, eltérő hatásmechanizmusú szisztémikus gombaölő szer, amely preventív (megelőző) és kuratív (gyógyító) hatással rendelkezik a napraforgó gombabetegségei ellen.

Az Acanto® Sun Acanto® és Tanos® gombaölő szereket tartalmazó napraforgó gombaölő szer kereskedelmi csomag. A benne található két fungiciddel tankkeverékben a napraforgó bármely fejlettségi állapotában megelőző jelleggel végzett permetezés kiváló hatékonyságot biztosít a legfontosabb kórokozók ellen.

A gazdaságos napraforgó növényvédelem érdekében két termék: az Express™ és az Acanto® Plus együtt, Express™ Plus néven kereskedelmi csomag formájában jelentős árelőnnyel érhető el.

Acanto® Sun gombaölő szer

Kiemelt

DUPONT TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

INFORMÁCIÓK ÉS ÖTLETEK

A weboldalon található információk kizárólag  tájékoztató jellegűek. A termékek használatának részletes ismertetésében minden esetben a termék címkéje az irányadó.