Webhelyünkön cookie-kat használunk, hogy jobb online élményt és szolgáltatást tudjunk nyújtani Önnek. Továbblépésével Ön beleegyezik abba, hogy Adatvédelmi nyilatkozatunkkal összhangban cookie-kat használunk.

Alma Növényvédelem

DuPont növényvédelmi megoldások az almatermesztés területén

Az alma molylárva kártevői szinte az egész vegetációban veszélyeztetik az ültetvényeket. Az ellenük való védekezést megnehezíti az egyes hatóanyagokkal szemben kialakult tolerancia, illetve az alkalmazható rovarölő szerek egyre szűkülő választéka.

A DuPont inszekticid kutatásainak legújabb eredményeit már alkalmazható termékek formájában ajánlja az almatermesztés területén leggyakoribb rovarkártevők ellen.

A Coragen® és az Avaunt® két eltőrő hatásmechanizmusú készítmény. Kiválóan irtják a célkártevőket, de ugyanakkor minimális hatásuk van a hasznos rovarokra. Emellett segítséget nyújtanak a rezisztencia kialakulása ellen is. Használatukkal biztonságosabb az almatermesztés.

DUPONT TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

A weboldalon található információk kizárólag  tájékoztató jellegűek. A termékek használatának részletes ismertetésében minden esetben a termék címkéje az irányadó.