Szőlő Növényvédelem

DuPont megoldások a szőlő növényvédelem területén

A DuPont kutatások célja olyan hatékony, szelektív és célzott kezelésre alkalmas termékek fejlesztése, amelyek igazodnak a szőlő termesztési és környezeti adottságaihoz.

A DuPont hagyományos termékekkel és újdonságokkal is rendelkezik a szőlő növényvédelem területén. A fejlesztések során figyelembe vesszük vevőink igényeit, a gyakorlatban használt technológiákhoz való illeszthetőséget, az ismert rezisztencia viszonyokat, illetve a felhasználók és a környezet lehető legkisebb növényvédő szer terhelését. A DuPont szőlő növényvédelmi technológia jól bevált termékekre épül.

A DuPont™ Tanos® fungicid hagyományos két hatóanyagú készítmény a peronoszpóra elleni szőlő növényvédelemben. A kórokozó elleni gombaölő szerek között a rézhidroxid hatóanyag a Curzate® Super és készítménykben található meg ajánlatunkban.

A lisztharmat ellen a Talendo® Extra gombaölő szerrel vehetjük fel a versenyt a szőlő növényvédelem területén, mely hatásmódjával és hatékonyságával egyedülálló készítmény.

 

A weboldalon található információk kizárólag  tájékoztató jellegűek. A termékek használatának részletes ismertetésében minden esetben a termék címkéje az irányadó.