Webhelyünkön cookie-kat használunk, hogy jobb online élményt és szolgáltatást tudjunk nyújtani Önnek. Továbblépésével Ön beleegyezik abba, hogy Adatvédelmi nyilatkozatunkkal összhangban cookie-kat használunk.

Kukorica növényvédelem

DuPont megoldások a kukorica növényvédelem területén

A kukorica növényvédelem korszerű megoldásai: gyomirtás a korai posztemergens megoldástól a késői posztemergens kezelésekig minden gyomösszetétel esetére valamint a csemege, hibrid- és árukukorica védelme molykártevők ellen.

A kukorica növényvédelem két sarkalatos pontja a gyomirtás és a kártevők elleni védekezés. A kukorica a herbicidekkel legjobban ellátott kultúrnövényünk, a természet mégis gondoskodik róla, hogy ne legyen olyan egyszerű a gyomirtása, újabb és újabb kihívásokkal állítja szembe a gazdát. A DuPont kukorica herbicid kínálata segít megfelelni ezeknek a kihívásoknak. Arigo® és Arigo® Gold a korai, Principal® Plus a késői, illetve a Principal® Plus Gold a minden körülmények között megbízható gyomirtás eszközei.

Az áru-, csemege- és vetőmagkukorica termesztésben a moly- és lepke kártevők (lárvák) elleni védelem a minőség és a termés egyik biztosítéka. A DuPont Coragen® és Steward® piacvezető rovarölő szerei a legkorszerűbb, igazi XXI. századi megoldások a kukorica növényvédelem terén.

A Dupont a még hatékonyabb kukorica növényvédelem érdekében működteti az Evalio® AgroSystems kártevő monitoring rendszert, mellyel segítséget nyújt a gazdálkodóknak a kártevő előrejelzésében.