Három gombaölő szer a kalászos gombabetegségek elleni komplett védelemre

Három gombaölő szer a kalászos gombabetegségek elleni  komplett védelemre

A Wirtuoz® Trio 20 ha-os kereskedelmi csomagban kapható a kalászos gombabetegségek ellen. Három termékből áll az alábbi mennyiségekben:

Talius®: 3 l
Acanto®: 3x5 l
Wirtuoz®: 4x5 l

Az első kezelés a Talius® 0,15 l/ha és az Acanto® 0,75 l/ha dózisának tankkeveréke, melyet őszi búzában 2 nódusz és a zászlóslevél kiterülése közötti időszakban javaslunk kijuttatni. Őszi és tavaszi árpában a kezelés optimális ideje a szárba indulás kezdete, amikor az árpa helmintosporiózis még nem, vagy csak kis mértékben jelent meg. Ez a kezelés a gabonafélék összes lombot károsító betegsége ellen hosszantartó, kifogástalan védelmet nyújt. A kalász védelmére a csomagban lévő Wirtuoz®-t a virágzás kezdetén kijuttatva használhatjuk leghatékonyabban a késői kalászos gombabetegségek ellen.

További információkért a kereskedelmi csomagban található termékekről kérjük keresse a honlapunkon megtalálható részletes termkékismertetőket.

TERMÉKINFORMÁCIÓK

Termékadatlapok (2) További információk (6)  
Wirtuoz® (PDF) Wirtuoz® címke (PDF) Wirtuoz® Biztonsági adatlap (PDF)
Wirtuoz® a gyakorlatban (PDF) Wirtuoz® CLP címke (PDF) Wirtuoz® CLP Biztonsági adatlap (PDF)
Wirtuoz® 2016 (PDF) Acanto® címke (PDF) Acanto® Biztonsági adatlap (PDF)
  Talius® címke (PDF) Talius® Biztonsági adatlap (PDF)

A weboldalon található információk kizárólag  tájékoztató jellegűek. A termékek használatának részletes ismertetésében minden esetben a termék címkéje az irányadó.