"Izon®" - Válassza a biztonságot!

DuPont™ Izon®

Szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy a DuPont Növényvédelmi Üzletága bevezette az "Izon®" biztonsági jelet. A jelzés először a 2015-ös gyártású szulfonilkarbamid gyomirtó szer készítményeinken és egyes rovarölő szereinken jelent meg (Principal®, Principal® Plus, Titus®, Victus®).

Célunk változatlan, továbbra is elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítséget nyújtsunk a gazdáknak, hogy könnyen megkülönböztessék az eredeti DuPont termékeket az esetleges hamisítványoktól. A piacon ügyeskedőkés bűnözők felhasználhatják a DuPont márkanevét, hamisan megjelölve illegális termékeiket, így becsapva és veszélybe sodorva az ilyen terméket beszerzőket.

Az illegális termékek ellenőrizetlenül, törvénytelenül a piacra kerülve a gazdasági káron és a szabály-, illetve törvénysértésen kívül veszélyt jelenthetnek a felhasználóra, a környezetre és az élelmiszert fogyasztókra.

Azok a gazdálkodók, akik illegális, ellenőrizetlen termékeket használnak, szembe kell nézzenek annak kockázatával, hogy a termék hatástalan, sőt a kultúrnövényre nézve káros is lehet. Így az addig termelésre fordított eszközök, erőforrások kárba veszhetnek a várt terméssel együtt.

Az illegális termékek sok esetben tartalmaznak ismeretlen szennyeződéseket, ami tovább fokozza az esetleges veszteségeket. Az ismeretlen szennyeződések miatt a terményt nem lehet betakarítani, eladni mindaddig, amíg költséges vizsgálatok nem tanúsítják, hogy veszélytelen a fogyasztókra. Ezen felül az ilyen terméket használóka vizsgálat eredményétől függően a törvény szerint is felelősségre vonthatók, sőt felmerül az a kockázat is, hogy ezek a termelők elesnek az EU támogatásoktól.

A fenntartható és nyereséges termelés előfeltétele a bevizsgált, engedélyezett növényvédő szerek használata.

Az előírásoknak megfelelően használt eredeti DuPont termékek segítségével biztosítható a jó minőségű és magas terméshozam a környezetet kímélő, fenntartható gazdálkodás feltételeinek teljesítése mellett.

Mivel a hamisítványok gyors azonosítása gyakran nehéz, a DuPont az "Izon®" holografikus biztonsági jellel segíti az egyszerű és azonnali ellenőrzést a vásárlás során. A biztonsági jel a valódi termék biztosítéka.

Az eredeti DuPont termékek "Izon®" biztonsági jele: könnyű megkülönböztetni a hamisítványoktól.

Ez egy holografikus jel, amely egy 3 dimenziós, piros DuPont logót ábrázol, a háttérben egy zöld színű világtérképpel. Az Izon® biztonsági jel azonnali vizuális ellenőrzést tesz lehetővé a forgatásra megjelenő pontok segítségével. Hogy megbizonyosodjon róla, hogy a csomagolás eredeti, forgassa el a holografikus jelet, hogy láthatóvá váljon a bal oldalról nézve egy pont, a jobb oldalról kettő, a tetején három, az alján pedig 4 pont.
Ahogy forgatja a biztonsági jelet, a pontoknak el kell tűnniük az egyik oldalon, majd meg kell jelenjenek a másik oldalon. További biztosítéka az eredeti DuPont csomagolásnak a ©DUPONT és "IZON®” felirat, amely szintén megjelenik, illetve eltűnik a hologram forgatása közben.

Ha bármilyen kérdése felmerül az "Izon®" biztonsági jellel kapcsolatban, vagy kételyei merülnek fel valamely készítményünk eredetiségével kapcsolatban, kérjük keresse fel a DuPont területi képviselőit, helyi kapcsolattartóját.

"Izon®" biztonsági jel

Az "Izon®" biztonsági jel

Döntse meg az "Izon®" biztonsági jelet, hogy láthatóvá váljanak a megjelenő, majd eltűnő pontok

  • egy pont a bal oldalon,
  • két pont a jobb oldalon,
  • három pont a tetején,
  • négy pont az alján.

Számolja meg a pontokat, és számítson a DuPont-ra!

Forgassa az "Izon®" biztonsági jelet jobb és bal oldalra

  • bal oldal = IZON®
  • jobb oldal = ©DUPONT

Ellenőrizze a jelet, hogy megbizonyosodjon róla, eredeti DuPont termékkel van dolga!

“Az Izon® a De La Rue regisztrált márkaneve”

A weboldalon található információk kizárólag  tájékoztató jellegűek. A termékek használatának részletes ismertetésében minden esetben a termék címkéje az irányadó.