Meleg magastető-szerkezetek

DUPONT TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Szűrő hozzáadása

AirGuard® Reflective

AirGuard® Reflective

A DuPont™ AirGuard® Reflective olyan alacsony sugárzóképességű belső párafékező réteg, amely légréssel kombinálva javíthatja a hőérzeti komfortot azáltal, hogy a sugárzó hő 95%-át visszaveri az épület felé.

AirGuard® Sd5

AirGuard® Sd5

A DuPont AirGuard® Sd5is erős, áttetsző párafékező réteg, amely javítja az épület légzáróságát, azáltal, hogy csökkenti a konvektív hőveszteséget, valamint a tető- és falszigetelésben bekövetkező kondenzáció kockázatát.

AirGuard® Smart

AirGuard® Smart

A DuPont™ AirGuard® Smart lég- és páraszabályozó réteg légzáró, vízálló, páraáteresztő képessége attól függően változik, hogy mennyire párás a környezete, így teljes körűen megóvja az épületeket a nedvesség által okozott szerkezeti károktól.

Tyvek® Akril Ragasztószalag

Tyvek® Akril Ragasztószalag

A DuPont™ Tyvek® akril ragasztószalag. Ideális tetőáttöréseknél -kémények, tetőablakok - szükséges fóliaerősítésekhez, toldások esetleges ragasztásához.

Tyvek® Butil Tömítőszalag

Tyvek® Butil Tömítőszalag

A DuPont™ Tyvek® Butyl Tömítőszalag nedvesség- és légmentes rögzítést biztosít a Tyvek® lélegző membránok vagy az AirGuard® lég és párazáró termékek és anyagok számos fajtája között. Ajánlott belső oldali felület folytonosításához, illesztések, toldások vízzáró kapcsolatához, öntapadó.

Tyvek® Kétoldalas Akril Ragasztószalag

Tyvek® Kétoldalas Akril Ragasztószalag

A DuPont™ Tyvek® Kétoldalas Akril Ragasztószalag olyan továbbfejlesztett, kétoldalú ragasztószalag, amely bármelyik Tyvek® membrán sima felületekhez való rögzítéséhez használható, és a membránátfedéseket hatékonyan zárja le.

Tyvek® Metalizált Ragasztószalag

Tyvek® Metalizált Ragasztószalag

A DuPont™ Tyvek® Metalizált Ragasztószalag olyan egy oldalon tapadó, visszaverő vízálló lezárószalag, amely alkalmas a Tyvek® Solid Silver és a DuPont™ AirGuard® LPFR-ek közötti átlapolások lezárására. Egyoldalas reflexiós ragasztószalag az átlapolások rögzítéséhez . Ideális furatokhoz, csőáttörésekhez, ablakokhoz és ajtókhoz. Metalizált Tyvek anyagból és akril ragasztóból készül. Egyszeri alkalmazása is időtálló és hosszú élettartamú kötést eredményez.

Tyvek® Solid

Tyvek® Solid

A Tyvek® Solid megvédi a hőszigetelést és a falszerkezetet a külső időjárási körülmények és a kondenzáció hatásai ellen.

Tyvek® Supro

Tyvek® Supro

A Tyvek® Supro páraáteresztő és vízzáró membrán minden alátámasztott és nem alátámasztott magastetős alkalmazás esetén megfelelő kereskedelmi és lakóépületekben egyaránt.

No results founds