Falszerkezetek védelme

Falazati szerkezetek védelme

A DuPont™ Tyvek® lélegző membránok falakban alkalmazva kiemelkedő teljesítményű vízzáró réteget alkotnak, amely véd a külső nedvesség, a kondenzáció és a levegő beszivárgása ellen.

Legyen szó bármilyen anyagú falról, elengedhetetlen, hogy hatékonyan védje őket a levegő és a nedvesség káros beszivárgásától.  A Tyvek® lélegző membránjainak alkalmazása nem csupán a hőtechnikai teljesítményt javítja – de olyan másodlagos külső vízzáró réteget építhet be, amely tökéletese nvédi az épületsterkezetet a természet erői ellen.

Hatékony külső védelem

A Tyvek® lélegző membránok beépítésük pillanatától kezdve hatékony másodlagos vízzáró réteget képeznek. Ez komoly előny az építés során is, amikor a szerkezetek gyakran ki vannak téve az elemeknek mindaddig, amíg a külső burkolatot meg nem kapják. És mivel tartós funkcionális rétegként jóval vastagabb, mint számos hagyományos, mikroporózus alátét, a Tyvek® olyan vízzáróképességet nyújt, ami hosszú ideig tart.

A Tyvek® Housewrap, Soft, Solid Silver és UV Facade teljesítik az alátéthéjazatokra vonatkozó EN 13859 szabványt. A DuPontTM Tyvek® FireCurbTM pedig egy újabb szintre emeli a védelmet – azáltal, hogy hatékony láng továbbterjedést gátló funkcióval egészíti ki a Tyvek® membránok jellemzőit.

Hatékony védelem belülről
A Tyvek® lélegző membránok által kívül biztosított másodlagos vízzáró réteget belülről kiegészíti az AirGuard® lég- és párafékező rétegek. A kifejezetten a légzáróságra és a kondenzáció csökkentésére kialakított AirGuard® LÉG ÉS PÁRAZÁRÓ membránjai 100%-osan légzáróak és megfelelnek az EN 13984 szabványnak.

Mindegy, hogy az AirGuard® Sd5, a Smart vagy a Reflective LÉG ÉS PÁRAZÁRÓ-membránokat használja, megbízhat benne, hogy kordában tartják a kondenzációt és növelik az energiahatékonyságot.

Kiegészítők a hosszú távú teljesítmény érdekében

A DuPont Tyvek® kiegészítők széles skáláját fejlesztette ki a Tyvek® membránokkal és az AirGuard® LÉG ÉS PÁRAZÁRÓ-membránokkal  való használathoz, amelyek átfogó megoldást nyújtanak építkezéseihez.

A Tyvek® UV Facade Ragasztószalag, a DuPontTM FlexWrap NF és a többi Tyvek® ragasztószalag speciálisan úgy lett kialakítva, hogy segítse az épületburok lég és párazárását, így hosszú távon biztosítja épülete jó funkcionalitását. Az extrém páratarta Tyvek® UV Facade Ragasztószalaglom mellett is kiemelkedő tapadásuknak köszönhetően külső és belső falakon egyaránt használhatók.

DUPONT TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

INFORMÁCIÓK ÉS ÖTLETEK