Tyvek® lélegzőmembrán-megoldások

DUPONT TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Szűrő hozzáadása

Tyvek® Housewrap

Tyvek® Housewrap

A DuPont™ Tyvek® Housewrap olyan páraáteresztő lélegző falazati membrán, amely könnyűszerkezetű, acél- és betonfalaknak is kiváló nedvesség elleni védelmet biztosít.

Tyvek® Metal

Tyvek® Metal

A Tyvek® Metal tető-alátéthéjazat lehetővé teszi a kondenzáció során az állókorcos tető alatt összegyűlt nedvesség elvezetését.

Tyvek® Soft

Tyvek® Soft

A Tyvek® Soft tartós és könnyű súlyú lélegző membrán falazati beépítésre ajánlott, amely szélzáró, vízzáró, és a könnyűszerkezetes épületekben való felhasználáshoz ideális.

Tyvek® Solid

Tyvek® Solid

A Tyvek® Solid megvédi a hőszigetelést és a falszerkezetet a külső időjárási körülmények és a kondenzáció hatásai ellen.

Tyvek® Solid Silver

Tyvek® Solid Silver

A DuPont™ Tyvek® Solid Silver olyan hővisszaverő membrán, amely nyáron a sugárzó hő 91%-ának visszaverésével, télen a konvektív hőveszteség csökkentésével javítja a falrendszerek hőtechnikai hatékonyságát.

Tyvek® Supro

Tyvek® Supro

A Tyvek® Supro páraáteresztő és vízzáró membrán minden alátámasztott és nem alátámasztott magastetős alkalmazás esetén megfelelő kereskedelmi és lakóépületekben egyaránt.

Tyvek® UV Facade

Tyvek® UV Facade

A DuPont™ Tyvek® UV Facade optimális védelmet nyújt az UV-sugárzással, a széllel és a nedvességgel szemben. Bevált megoldás a nyitott hézagképzésű szerelt homlokzati rendszerekben.

No results founds