Tyvek® lélegzőmembrán-megoldások

Tyvek® membránok a védelem és az energiahatékonyság szolgálatában

A lélegző membránok kulcsszerepet játszanak az épületek és lakóik védelmében a természeti elemekkel szemben. Egy olyan minőségi megoldásba való befektetés, mint a DuPont™ Tyvek® termékek hosszú távú védelmet nyújtanak az épületnek - Önnek pedig lelki nyugalmat.

Az energiahatékonyság javítása mellett a Tyvek® lélegző membránok tartós védelmet nyújtanak az épület integritását fenyegető számos veszéllyel szemben, mint amilyen a kondenzáció, illetve a víz és a levegő beszivárgása. Legújabb úttörő termékeink ennél is többre képesek az épületvédelem területén: azzal, hogy a hatékony tűzgátlást is felsorakoztattuk a Tyvek® által bizonyítottan nyújtott előnyök sorába, a termékek még komolyabb védelmet nyújtanak az épületeknek és lakóiknak.

A létfontosságú másodlagos vízelvezető rétegként alkalmazott Tyvek® membránok igen tartós funkcionális réteggel rendelkeznek, amely hatszor-nyolcsszor vastagabb, mint a legtöbb többrétegű terméké. Ezen réteg hőstabilizált polietilén (PE) anyaga megbízható, hosszú távú teljesítményt és UV/hőellenállást nyújt – amit más lélegző membránok nem minden esetben tudnak garantálni.

A titok az egyedülálló egyrétegű struktúrában rejlik: A Tyvek® membránok több millió, homogén, labirintusszerű, páraáteresztő, ám vízzáró szerkezetet alkotó mikroszálból tevődnek össze.

Ismerje meg részletesebben a Tyvek® egyedülálló anyagát

A Tyvek® lélegző membránok sokoldalúan felhasználhatóak, könnyűek, beépítésük az épület felújításánál is egyszerű, és a DuPont minőségi garanciájaként 10 éves jótállás erősíti pozíciójukat.

 

Média

VIEWING:

DUPONT TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK