AirGuard®: Párafékezőréteg-megoldások

AIRGUARD®: MEGOLDÁSOK LÉG ÉS PÁRAZÁRÁSRA

Az AirGuard® lég- és párazáró rétegek , 100%-ban légzárók. Ez segít csökkenteni a konvektív hőveszteséget, és hatékony védelmet nyújt a kondenzáció ellen bármely épületfajtában.

Az AirGuard® párafékező réteg jelentősen csökkentheti a hőveszteséget, fokozhatja az energiahatékonyságot és páramentes környezetet biztosíthat. A hőátadás visszaszorításával és a hő visszaverésével az épület belseje felé párátlanító hatása mellett segít, hogy a belső terek nyáron hűvösek, télen pedig melegek maradjanak.

Az AirGuard® termékek kiváló műszaki megoldású kondenzáció elleni védelmet nyújtanak, így hozzájárulnak, hogy építményei teljesítsék a fenntarthatóságra vonatkozó építésügyi követelményeket és a környezetvédelmi célokat.

Ha a belső falakon AirGuard® fóliát  használ, a külső falakon pedig Tyvek® lélegző membránokat alkalmaz, olyan Tyvek párafékező épületburkot hozhat létre, amely légzáró, de páraáteresztő. Ezek a termékek együtt átfogó megoldást kínálnak az optimális energiahatékonyság és belső komfortérzet megteremtésére.

A DuPont gyártmányú, AirGuard® párafékező rétegekre 10 éves rendszergaranciát vállalunk.

ESETTANULMÁNYOK

DUPONT TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK