Webhelyünkön cookie-kat használunk, hogy jobb online élményt és szolgáltatást tudjunk nyújtani Önnek. Továbblépésével Ön beleegyezik abba, hogy Adatvédelmi nyilatkozatunkkal összhangban cookie-kat használunk.

DuPont-AirGuard-AVCL-Brandpage

AirGuard®: Párafékezőréteg-megoldások

AIRGUARD®: MEGOLDÁSOK LÉG ÉS PÁRAZÁRÁSRA

Az AirGuard® lég- és párazáró rétegek , 100%-ban légzárók. Ez segít csökkenteni a konvektív hőveszteséget, és hatékony védelmet nyújt a kondenzáció ellen bármely épületfajtában.

Az AirGuard® párafékező réteg jelentősen csökkentheti a hőveszteséget, fokozhatja az energiahatékonyságot és páramentes környezetet biztosíthat. A hőátadás visszaszorításával és a hő visszaverésével az épület belseje felé párátlanító hatása mellett segít, hogy a belső terek nyáron hűvösek, télen pedig melegek maradjanak.

Az AirGuard® termékek kiváló műszaki megoldású kondenzáció elleni védelmet nyújtanak, így hozzájárulnak, hogy építményei teljesítsék a fenntarthatóságra vonatkozó építésügyi követelményeket és a környezetvédelmi célokat.

Ha a belső falakon AirGuard® fóliát  használ, a külső falakon pedig Tyvek® lélegző membránokat alkalmaz, olyan Tyvek párafékező épületburkot hozhat létre, amely légzáró, de páraáteresztő. Ezek a termékek együtt átfogó megoldást kínálnak az optimális energiahatékonyság és belső komfortérzet megteremtésére.

A DuPont gyártmányú, AirGuard® párafékező rétegekre 10 éves rendszergaranciát vállalunk.

ESETTANULMÁNYOK

DUPONT TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

  • AirGuard® Sd5

    A DuPont AirGuard® Sd5is erős, áttetsző párafékező réteg, amely javítja az épület légzáróságát, azáltal, hogy csökkenti a konvektív hőveszteséget, valamint a tető- és falszigetelésben bekövetkező kondenzáció kockázatát.

  • AirGuard® Reflective

    A DuPont™ AirGuard® Reflective olyan alacsony sugárzóképességű belső párafékező réteg, amely légréssel kombinálva javíthatja a hőérzeti komfortot azáltal, hogy a sugárzó hő 95%-át visszaveri az épület felé.

  • AirGuard® Smart

    A DuPont™ AirGuard® Smart lég- és páraszabályozó réteg légzáró, vízálló, páraáteresztő képessége attól függően változik, hogy mennyire párás a környezete, így teljes körűen megóvja az épületeket a nedvesség által okozott szerkezeti károktól.