10 éves DuPont™ Tyvek® és AirGuard® korlátozott jótállás

Mivel a DuPont épületburkoló rendszer termékeit éveken át tartó, hosszú távú védelemre terveztük, így 10 éves Tyvek® és AirGuard® korlátozott jótállást vállalunk rájuk.

A Tyvek® lélegző membránok és az AirGuard® lég- és párafékező rétegek (LPFR) kialakítása kiemelkedő minőségű, hosszú távú védelmet nyújt, miközben az épület hőtartási hatékonyságát is javítja.

A DuPont hírnevét és tapasztalatát komoly múlt alapozza meg, ami annyit tesz, hogy Ön nem csupán egy kiváló szigetelési megoldást kap, hanem lelki békét is.

A DuPont 10 éves jótállása kiterjed a Tyvek® membránok és az AirGuard® LPFR-termékek sérüléseire és hibáira, amennyiben a termékeket az adott épülettípusnak és a DuPont beépítési irányelveinek megfelelően építették be, a DuPont a hiba megjelenésétől számított 30 napon belüli írásban való értesítésének követelménye mellett. A jótállásra vonatkozó igénybejelentéshez szükséges csatolni a beszerzés vagy a beépítés dátumát igazoló kiegészítő dokumentumokat is, a DuPont képviselőjének pedig lehetővé kell tenni azon beépített termékek vizsgálatát, amelyekre az igény vonatkozik.

A 10 éves jótállás nem terjed ki olyan sérülésekre vagy hibákra, amelye természeti eseményeknek, fizikai behatolásnak vagy vandalizmusnak tudhatók be, vagy ahol a kár kiváltó oka az épület szerkezetének tervezési hibája. Ehhez hasonlóan a 10 éves jótállás abban az esetben is érvényét veszti, ha a DuPont épületburkoló rendszer termékeit nem megfelelően építették be.

A Tyvek® és AirGuard® jótállás (PDF)

Jótállási igényekhez  lépjen velünk kapcsolatba