Légzáró és kondenzációmentes építmények, párafékező membránnal

A lég- és párafékező réteg az épületburok szerves részét képezi. A belső falakon alkalmazva létfontosságú védelmi vonalat alkot, amely segít a nedvesség és a levegőmozgás szabályozásában. Egy hatékony LÉG ÉS PÁRAZÁRÓ MEMBRÁN 100%-os légzáró és a kondenzációval szembeni kiváló védelmi tulajdonságokkal rendelkezik, emellett a konvektív hőátadást is gátolja és növeli a belső terek komfortérzetét.

Mivel a lég- és párafékező réteg célja, hogy megelőzze a melegpára kijutását a hidegebb külső felületekre, ahol a kondenz vízcseppenként csapódhatna ki, így a megfelelő termék választása hatékony, kondenzációmentes szerkezetet garantál.

Az AirGuard® LÉG ÉS PÁRAZÁRÓ MEMBRÁN termékei: az optimális megoldás

A DuPont olyan párafékező membránokat fejlesztett ki, amelyek hatékony belső bevonati rétegként nagyobb védelmet nyújtanak. Az AirGuard® lég és párazáró membránok a meleg levegőt bent tartják,  és meggátolják a káros és egészségtelen kondenzáció-kicsapódást a tetőtérben. A pára elleni védelmet és légzárást biztosító fejlett műszaki technológiájuk egyaránt lehetővé teszi hideg és meleg magastetőkön való használatát, így nincs szükség szellőző funkciójú rendszerekre.

Az AirGuard® termékpalettával optimalizálhatja szerkezeteinek hőtechnikai teljesítményét, Sd párafékező értéke ≥ 5m (AirGuard® Sd5) és > 2000m (AirGuard® Reflective) között választható meg. A Tyvek® zárószalagok széles termékskálájával kombinálva az AirGuard® LÉG ÉS PÁRAZÁRÓ MEMBRÁNok  javítják az épület hőtechnikai teljesítményét. emellett jelentősen javítják az energiahatékonyságot is: a hőátadást és a vízpára-áthatolást kordában tartva segítenek a épületet nyáron hűvösen, télen melegen tartani.

Ha szeretne több információt az AirGuard® termékekről, keresse fel weboldalunk GYIK szekcióját