Épületburok-rendszerek - Magyarország

FELHASZNÁLÁSI ÉS ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

Szűrő hozzáadása

Belső légzáróság

Belső légzáróság

A DuPont AirGuard® lég- és párafékező rétegek és kiegészítők javítják az épület hőszigetelését és belső légzáróságát, azáltal, hogy csökkentik a résekből, illesztésekből vagy repedésekből eredő konvektív hőveszteséget.

Esővédő homlokzati rendszerek

Esővédő homlokzati rendszerek

A Tyvek® bizonyított ellenállást nyújt az esővédő homlokzati rendszereknek.

Falszerkezetek védelme

Falszerkezetek védelme

A DuPont™ Tyvek® lélegző membránok ideálisak másodlagos vízzáró rétegként való használatra. A kátránypapírral ellentétben hatékonyan védik meg a falakat a külső nedvességgel és kondenzációval szembe, miközben hőtechnikai teljesítményüket is javítják.

Hideg magastető-szerkezetek

Hideg magastető-szerkezetek

A hideg magastető-szerkezetekben a Tyvek® lélegző membránok és az AirGuard® párafékező rétegek minimalizálják a köztes terekben és a felületeken keletkező kondenzációt azáltal, hogy a nedvesség át tud jutni a léctérbe, onnan pedig ki a szabadba.

Könnyűszerkezetes épületmegoldások

Könnyűszerkezetes épületmegoldások

A könnyűszerkezetes építkezés a sokszínűsége, egyszerűsége, gyorsasága és öltséghatékonysága miatt népszerű A DuPont™ Tyvek® fali membrán azáltal tökéletesíti a faszerkezetes épületeket, hogy tartósabbá és komfortosabbá teszi őket.

Meleg magastető-szerkezetek

Meleg magastető-szerkezetek

A meleg magastető-szerkezetekben a Tyvek® lélegző membránok lehetővé teszik a nedvesség számára, hogy a rétegeken átjutva a szabad levegőn párologjon el, így minimálisra csökkentik a köztes terekben lecsapódó kondenzációt.

No results founds