Épületburok-rendszerek - Magyarország

DuPont™ AirGuard® és Tyvek® épületburok-rendszerek

A DuPont™ Tyvek® a bizonyítottan hatékony épületburok-rendszerek innovatív szállítója. Kiváló teljesítményű membránok és kiegészítők széles skáláját nyújtja, amelyek segítenek kivédeni a levegő és a nedvesség beszivárgását, és javítják az energiahatékonyságot minden épülettípus esetében.

A Tyvek® lélegző membránok és az AirGuard® lég- és párafékező rétegek (LPFR) együttes használatával tartós, átfogó épületburok-megoldás valósítható meg. Ezeket az épületrendszereket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a fenntartható kivitelezésre vonatkozó hatályos követelményeknek; hatékonyságukról a DuPont minőségi anyagokra és fenntartható kivitelezési gyakorlatokra specializálódott szakemberei kezeskednek. A

Tyvek® lélegző membránok ellenállnak az UV-sugárzásnak és a hőnek. Speciális egyrétegű technológiájuk egyszerre teszi lehetővé az épületszerkezet páraáteresztését és a vízzárását. Ez segít a kondenzáció kivédésében, valamint annak megakadályozásában, hogy a nedvesség és a levegő a külső falakon át beszivárogjon. Az

AirGuard® LPFR-eket úgy tervezték, hogy párafékezésük kiváló legyen és 100%-osan légzárók legyenek. Ez segít a hőátadás visszaszorításában és jelentős mértékben javítja az energiahatékonyságot.

Tyvek® lezárószalagjainkat a Tyvek® lélegző membránokkal és az AirGuard® LPFR-ekkel együtt történő használatra fejlesztettük ki. Így biztosítható a légmentes tömítés és az átfogó épületburok-megoldás.

A DuPont innovatív megoldásaival, amelyek elősegítik az épületek – és a benne tartózkodó emberek – még jobb védelmét, egyedülállóan magas színvonalra emeli tevékenységét az iparágban. Új generációs termékeink között megtalálhatók a magasabb hőérzeti komfortot biztosító fémezett membránok, valamint a Tyvek® FireCurbTM membránok, amelyek B osztályig (EN 13501-1) terjedő tűzállósági besorolással rendelkeznek.

A Tyvek® épületburok termékeket speciálisan a fenntartható kivitelezési gyakorlat elősegítésére tervezték, és fontos szerepet játszhatnak az építésügyi és energetikai törvények betartásában és a vonatkozó szabványoknak és tanúsítványoknak való megfelelésben.

INFORMÁCIÓK ÉS ÖTLETEK