Corian® a vendéglátásban

Szállodák belsőépítészeti tervezése

A DuPont™ Corian®-nak megkülönböztető szerep jut napjaink több innovatív vendéglátási és szállodai terében Vezető nemzetközi projekttervezők a Corian®-t használják, hogy a felületek szépek, tökéletesen funkcionálisak és kényelmesek legyenek a szállodai vendégek számára.

A szállodákban az első benyomás az, ami számít. Legyen az a vendégfogadó terület vagy a hálószoba, a friss, tiszta, barátságos légkör az egyszeri látogatóból rendszeres vendéget varázsolhat. Természetes higiéniai tulajdonságainak, praktikusságának és rugalmas tervezhetőségének köszönhetően a Corian® már több mint 30 éve erőteljesen jelen van a szállodákban.

Tiszta és kifinomult vendégszobák

Annak köszönhetően, hogy szinte minden tervezési elképzeléshez hozzáigazítható, a Corian® felhasználásával a belsőépítészek olyan vendégszobákat alakíthatnak ki, amelyek csak úgy csalogatják a megfáradt utazót. Bármi is legyen az esztétikai cél a vendégszobában, a Corian® formába önti az elképzelést, és a vendég szállodai tartózkodása hosszan tartó élmény lesz.

Megnyugtató, könnyen tisztítható fürdőszobák

A funkcionalitást illetően a Corian® minősítéssel rendelkezik a higiéniai tulajdonságaira vonatkozóan. Szilárd, tömör, nem porózus, illesztései láthatatlanok – olyan felületeket ad, amelyek egyaránt elegánsak és könnyen tisztíthatók.

Élettel teli és emlékezetes éttermek és bárok

A Corian® bármilyen étkeztetési és szórakoztatási követelményeknek megfelelően alakítható. A Corian® asztallapok a legszigorúbb követelményeket is kielégítik szépség és higiénia tekintetében egyaránt. A pulton túl a gondosan megválasztott meleg, halvány színű Corian® falfelületek pihentető légkört varázsolhatnak az igényes vendéglátási környezetekbe.

Csodálatos, sőt...

  • Kopásálló, könnyen tisztítható és karbantartható, és könnyen felújítható, ha megkarcolódik
  • A hatalmas színválaszték lehetővé teszi, hogy egységes, meleg, hívogató környezetet és márkaélményt alakítson ki egy vagy több helyszínen
  • Megfelelő tisztítás esetén nem keletkeznek rajta lerakódások, nem vízkövesedik
  • Foltálló (a szennyeződés nem ivódik bele, a felszíni elszíneződés pedig könnyen eltávolítható)
  • A színek széles skálájában kapható, személyre szabásra is lehetőség van

Média

VIEWING:

ESETTANULMÁNYOK

INFORMÁCIÓK ÉS ÖTLETEK