Corian® a közösségi terekben

Corian® a közösségi terek tervezésében

A vállalati és közösségi terek tervezői a nagymértékben funkcionális, mégis kreatívan felszabadító DuPont™ Corian® szilárd felületű anyagokra támaszkodnak.

A közösségi terek tervezése mindig kemény feladat. Legyen az akár egy vállalati márka lényegének kifejezése vagy a polgári büszkeség szimbóluma, mindig több, egymással nem mindig összhangban lévő igényt kell kielégíteni, az eredménynek pedig kiválónak kell lennie. Ez az oka annak, hogy a kreatív közösséggel együttműködve segítjük az építészeket és a belsőépítészeket abban, hogy ki tudják elégíteni a közösségi és vállalati terekkel kapcsolatos egyedülálló igényeket. És ez az, amiért az építészek és a belsőépítészek a DuPont™ Corian® szilárd felületű anyagot választják, hiszen ez korlátlan tervezési lehetőségeket biztosít: megvilágítási hatásokat, alakváltó formákat és óriási színpalettát.

A közösségi és vállalati terek olyan anyagokat igényelnek, amelyek közvetítik a megfelelő üzenetet, és ugyanakkor ellenállnak a mindennapos csúcsforgalom koptató, romboló hatásainak is. Sima megjelenésével és szilárd érzetével a Corian® az az anyag, amelyből impresszív, nagyléptékű alkotások készíthetők úgy, hogy azok közben tartósak, könnyen tisztíthatók és minimális karbantartást igénylők legyenek, hiszen ezek a terek hosszú távon ilyen tulajdonságokat igényelnek. A Corian® szilárd felületű anyagokat rengeteg közösségi és vállalati épületben használják, többek között vállalatszékházak előcsarnokában, recepciós pultként, falburkolatként, külső burkolatként, folyosókon, felvonók falaként, lépcsőházban, korlátként, bevásárlóközpontokban, játszótereken, repülőtéri várótermekben és köztereken.
 

 

Média

VIEWING:

INFORMÁCIÓK ÉS ÖTLETEK