Sofitel Casablanca Tour Blanche csúcstechnológiás elegancia Corian® felületanyagból

DuPont_Corian_Sofitel_Casablanca
A Sofitel Casablanca Tour Blanche belső tere: a DuPont™ Corian® anyagból Deborel Maroc által készített recepciós pult; Marc Hertrich és Nicolas Adnet projektje; fényképész: Deborel Maroc, minden jog fenntartva.

A szálloda monumentális külső homlokzata mögött a hangulatos belső kialakítás, a hatásos fények és az ultramodern felületek elegye egzotikus és kellemes emlékeket idéz. A luxushotel szerencsés vendégeit egy hőkezeléssel kialakított DuPont™ Corian® recepciós pultnál fogadják. 

A szálloda első négy emeletén luxusszolgáltatásokkal kényeztetik a vendégeket: két étterem, egy bár és egy kétemeletes fürdő várja őket, amelyben DuPont™ Corian® anyagból készült techno-felületet láthatunk mindenütt. Itt található a három lélegzetelállító, levehető fedelű pezsgőbár-pult is, amelyek hipermodern hatást kölcsönöznek a meleg és elegáns színekbe öltöztetett és dekoratív mennyezettel ellátott helyiségnek.

A Sofitel Casablanca Tour Blanche belső tere: a DuPont™ Corian® anyagból Deborel Maroc által készített fürdőszoba felszerelések; Marc Hertrich és Nicolas Adnet projektje; fényképész: Deborel Maroc, minden jog fenntartva.
A Sofitel Casablanca Tour Blanche belső tere: a DuPont™ Corian® anyagból Deborel Maroc által készített fürdőszoba felszerelések; Marc Hertrich és Nicolas Adnet projektje; fényképész: Deborel Maroc, minden jog fenntartva.

A fürdőben, amely a szálloda kiemelt fontosságú része, DuPont™ Corian®-ból készült fürdőkádak, tükrök és bútorok vannak. A tervezők kihasználták az újszerű, nem porózus és könnyen tisztítható felület higiéniai tulajdonságait. A bársonyos Corian® felületek sima formáikkal és melegséget árasztó felületükkel azonnal nyugalmat ébresztenek az emberben. A fürdő egy másik csodálatos belsőépítészeti megoldása a szintén Corian® felületanyagból készült gyönyörű rács, amely a hagyományosan fából készített rácsok modern továbbgondolása, és jól használható DVD-lejátszók és hangfalak diszkrét eltakarására. 

A marokkói hagyományok és a divatos modern megoldások kettőssége minden szobában jelen van. A Corian® anyagból készült fehér fürdőszobabútorok nagyszerűen illenek a fényűző, fekete mozaik padlókhoz. 

Valamennyi Corian®-ból készült lakberendezési tárgyat Deborel Maroc készítette, aki egy másik marokkói projekt, a Morocco Mall kialakítása során is megmutatta a techno-felület által kínált határtalan lehetőségeket.