A Villa ProCtrl elegáns és sikeres iPad® tokja

DuPont_Corian_VillaProCtrl_Ipad_Holder
iTop Twist falra szerelhető iPad állvány DuPont™ Corian® anyagból, gleccser fehér Fénykép: Villa ProCtrl, minden jog fenntartva.

A neves Villa ProCtrl tervezőiroda kifejlesztett egy DuPont™ Corian® csúcstechnológiával készült iPad® tartót, amelynek az anyaga olyan sokoldalúan alkalmazható és folyamatosan fejlődő, mint az iPad maga. 

Luut Groenhof, a Villa ProCtrl kereskedelmi igazgatója így nyilatkozott: „Először akrillal próbálkoztunk, de az nem volt megfelelő minőségű. A DuPont™ Corian® ugyanolyan sűrű, mint a beton. Erős és tartós, ami fontos a stabilitás szempontjából. Érezni lehet a súlyát. Nem hideg az érintése, és ezért kellemes a tapintása.“ A DuPont™ Corian® anyagból készült iPad állvány globális siker lesz.

iTop Twist falra szerelhető iPad állvány DuPont™ Corian® anyagból, gleccser fehér Fénykép: Villa ProCtrl, minden jog fenntartva.
iTop Twist falra szerelhető iPad állvány DuPont™ Corian® anyagból, gleccser fehér Fénykép: Villa ProCtrl, minden jog fenntartva.

iPad állvány nyilvános helyekre 
A Villa ProCtrl tervezőiroda olyan kiváló minőségű audiovizuális termékeket állít elő, mint az olvasópolcok és a tv-állványok. A luxus anyagokból készült termékeiket szállodaláncok, nemzetközi vállalatok és kormányzatok használják több mint negyven országban. A Villa ProCtrl ügyfélköre egyre inkább iPad® táblagépeket használ például az üzletekben és a kiállításokon, de a szállodák recepcióin vagy a kórházakban is. Ezért van igény egy olyan iPad® állványra, amely betölti a funkcióját, és ugyanakkor illik az Apple táblagépek egyedülálló kialakításához.

Dizájn megoldás 
A Corian® bármilyen formán homogén felületet alkot. A sarkokat le lehet kerekíteni, és a felületet matt selyemfényűvé lehet velük varázsolni. A Corian® felületanyagot gyakran alkalmazzák olyan nagy felületeken, mint a konyhalapok, vagy akár még épületek homlokzatán is, de apró vagy nagyon vékony felületeken is kiválóan használható. A Corian® vízlepergető felület, így a bacilusoknak és a baktériumoknak esélyük sincs megtelepedni rajta. Ezenkívül az anyag nem deformálódik, nem nyúlik meg vagy megy össze, és bármilyen karcolást vagy egyéb kárt gyorsan és nyomtalanul el lehet róla tüntetni. A Corian® más anyagokkal is kitűnően kombinálható.

Pazar külső 
A Villa ProCtrl a felületanyag kiváló tulajdonságai miatt döntött úgy, hogy a DuPont™ Corian®-t használja az új iPad® állványához. Az anyag tökéletesen bevált táblagép-állványok készítésére. Csakúgy mint a Villa ProCtrl egyéb termékeinél, az állvány lába robusztus és elegáns rozsdamentes acélból készül. Mind a három dizájn, az állvány, a falra szerelhető modell és az asztali állvány is kapható jelenleg. 
„A rozsdamentes acél és a Corian® felületanyag mind a három változatnál káprázatos összhangot alkot. Ez a két anyag a két világ legjobb tulajdonságait egyesíti és nagyon pazar külsőt kölcsönöz a terméknek.“

Könnyen tisztítható 
Kevesen vannak vele tisztában, hogy az érintőképernyős iPad alapjában véve nem higiénikus eszköz. A használóik egész nap a kijelzőjét fogdossák nyilvános helyeken, ahol sok piszok és bacilus kerül a képernyőre. Ezért kiemelkedően fontos, hogy rendszeresen tisztítsuk. 
A Villa ProCtrl állványára helyezve nagyon könnyűvé válik az iPad® tisztítása. A Corian®-ból készült tok csak 20 mm vastag, és szorosan a táblagéphez illeszkedik. Az anyag vízálló tulajdonsága miatt pedig egy mozdulattal megtisztítható és fertőtleníthető a táblagép tokja és az üvegből készült képernyő, és így a táblagép kórházi használatra is alkalmas.