Itt megismerheti a DuPont™ Plantex® Gold telepítését

Plantex_Gold_Plants_630x315

Lépés 1: Készítse elő a talajt, szükség esetén gereblyézze el

Alaposan távolítsa el az összes gyomot a területről mielőtt lefekteti a Plantex® Gold gyomszabályozó textíliát.

Lépés 2: Tekerje ki a Plantex® Gold

Nagy területeknél a Plantex® gold textília széleit legalább 10 cm szélességben tegye egymásra, hogy megakadályozza a gyomok növekedését a széleknél. A Plantex® rögzítőhorgokkal vagy bio rögíztőhorgokkal erősítse az összekötéseket. Folyóméterenként legalább 2 horgot használjon. A nagy, bevetetlen területeken súlyozza le a Plantex® Pro textíliát kövekkel vagy az új növényekkel, így biztosítva, hogy ne legyen elmozdulás a növények telepítéskor.

Lépés 3: Ejtsen X-metszést a Plantex® Gold textílián

Éles olló vagy kés segítségével készítsen egy bevágást a meglévő növény felett, vagy azon a helyen, ahová az új növényt telepíteni fogja. A meglévő növényen óvatosan húzza át a Plantex® Gold textíliát, vagy ültesse rajta keresztül az új növényeket.

Lépés 4: Befedés

A Plantex® Gold fólia lefedve és lefedés nélkül egyaránt használható. Ha a Plantex® Gold-ot lefedve használja, helyezzen rá legalább 5 cm vastagságban mulcsot, pl. kérget, szalmát, kavicsot, díszforgácsot stb. A Plantex® Gold egy nagyon erős, könnyű és sokoldalú fólia, és fedetlenül akár 3 évig is használható.

A garancia érvényét veszti, amennyiben olyan nem megfelelő géppel érintkezik, amely a termék romlásához vezet.